Opis

Sončne Kristalni Globus Svetlobe Niz Cvet Pravljice Garland Prostem Stringlights za Vrt, Travnik Dvorišče Dekoracijo Barva Žogo Luči Specifikacija:

1.Visoko kakovostna sončna gazebo luči: tovarniško opremljen prefinjeno in 180 stopinj nastavljiv monokristalne silicijeve sončne celice, plus vgrajen 800mAh baterijo za ponovno polnjenje, ki jih je mogoče ponovno napolniti brez vtičnice in žice.Ko je zgrajena v NiMH baterije prihrani dovolj sončne energije v dnevnem, niz luči lahko samodejno dela za 8 10 ur na noč.

2.IP 65 nepremočljiva: Solar powered vila lučka je izdelana iz masivnega materiala in ima IP65 vodotesnosti.Ta funkcija omogoča, da deluje neprekinjeno 365 dni in je primeren za uporabo na prostem ustvarja prijetno vzdušje za dvorišče, travnik in šotor.

3.Energetsko varčna led osvetlitev: dolg niz s 20/30/50/100 super svetla led žarnice, ki ga poganja sončna energija, lahko prihranite električno energijo in denar, ki bi svoje življenje praksi koncept trajnostnega razvoja in izboljšanje kakovosti življenja.To še vedno lahko dotaknil varno, potem ko je delal za nekaj časa, ki je prijazen izdelek.

4.Večnamenski 8 razsvetljavo načinov: Lepo in briljantno razsvetljavo načini vključujejo valovi, kombinacija, zaporedno, postopno, preganja flash, počasi zbledi, svjetlucati flash in enakomerno na. 8 razsvetljavo načini lahko zadovoljili vse vaše potrebe po drugačni luči.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5