Opis

Klimatske naprave Zaslona Za BMW 2 3 4 Serije 3GT M3 M4 2013-2020 za Nadzor Podnebnih AC Plošča na Dotik Odbor Digitalni LCD Zaslon na Dotik Pomembna Opomba: Prosimo vas, da preverite svoje prvotne avto, nadzorna plošča, videz, preden vzpostavite red ponudb, da bi se izognili napako,če niste prepričani, da ta enota je primerna za vaš avto ali ne,prosim, pošljite svoj pravi Avto armaturne plošče sliko za nas,bomo potrdili, da za vas.

Po Namestitvi

Prosimo, Upoštevajte, 1. Naši izdelki podpirajo vsi modeli označeno leto.Če je vaš avto dashboared je enako kot na sliki spodaj, lahko kupite ta izdelek neposredno. 2. Različne modele, ki so opremljeni z različnimi pasovi.Prosimo, pošljite nam podatke o vašem avtomobilu: avto model & leto & pciture vašega avtomobila nadzorni plošči 3. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje.Kakršno koli pomoč, tukaj bomo poskušali naše najboljše za vas.

Vsebina paketa GPS na zemljevidu, kabel USB, AUX kabel RCA kabel, Napajalni kabel, Avto, GPS navigacija, Mednarodni standard, ki karton polje.(Bomo vas opremili z jermenom po centralni nadzor diagram, ki jih posredujete, ki se morda ne ujema s sliko, vendar to ne vpliva na funkcijo na vseh.

O vgradnji Predlog, Po tem, ko Ste ga Prejeli, priporočamo, da poiščete strokovno installer v vašem lokalnem območju, ali pa namestite navigator v avto, avdio in video trgovine, ki lahko prihrani čas in prepreči škoda na stroju ali vaš avto zaradi nepravilne namestitve.Seveda, lahko se tudi obrnete na nas, pomagali vam bomo v prvi čas.

O NAS VIKNAV je ena Kitajska vodilni strokovni proizvajalci avtomobilskih predvajalnikih sistemov.Osredotočeni smo na razvoj,proizvodnjo in trženje različnih avtomobilskih avtomobilskih predvajalnikih itd.Naši izdelki so v prodaji doma in v tujini.VIKNAV je visokotehnološko podjetje,specializirano za raziskovanje,proizvodnjo in prodajo avto avtomobilski mms,GPS navigators in zabavne elektronike.

O Izdelku Naših izdelkov Ima visoko kakovost in pomagali vam bomo, da preizkusite izdelek pakiranje in pošiljanje sliko, da si, preden smo ladjo, da poskrbite, da bo veliko dela.

O storitvi Ali je pred ali po prodaji, bomo imeli kakovostne storitve, da bi vam lahko, dokler ste zadovoljni s prejeto blago.

Ocene

Montaža je bila enostavna, jaz sem sam
Nadzorna plošča je zasnovan tako, da bo intuitiven in enostaven za uporabo.

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5