Opis

Čistijo--- Dobro narejen in veliko prostora za pripomočke in sippy pokal zamaški in druge steklenice, pokrovi.Dovolj majhna očesa dnu Univerzalno Pomivalni stroj Košarica za Jedilni pribor, da ne pustite stvari, ki padejo skozi, ampak dobi stvari čiščenje.

Lepo Delilniki--- Pomivalni stroj za Jedilni pribor v Košarico bi bilo lepo, saj ni bilo več delilnikom ločeno žlice ali drugih stvari za čiščenje.To je dobro narejen, trmast, in se prilega v prostor.

Priročen Pokrov--Je Delno pokrov Pomivalni stroj Kletko Deli v sredini prostora, ki je zelo priročno za čisto druga orodja.Delno pokrov pomivalni stroj košarica je priročno, da izberete servis gor in dol.Ampak, če pribora so težke, ne poškodujete njih.Priporočljivo je, da se obrnete na košarico z obema rokama in vzemite ven posode.

Multifunkcijski--deluje kot pomivalni stroj vilice, nož in žlico košarico moralo.Ima noži in vilice dobro.Pomivalni stroj Jedilni pribor Košarica je primerna za Kenmore, Whirlpool, Bosch, Maytag, KitchenAid, Maytag, Samsung, in še več.

barva: siva

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 * Pomivalni Stroj Košarica Za Jedilni Pribor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5