Opis

Prenosni Štedilnik Na Alkohol Stojalo Iz Nerjavečega Jekla Prostem Kampiranje Peči Nosilec Za Vetrobransko Steklo Ultralahkih Na Prostem Pribor Za Kuhanje

Funkcija:

1. Windproof Načrt: To alkohola štedilnik rack zunanja oblika perforirano dno, ki zagotavlja ustrezno kroženje zraka, medtem ko nerjavno jekleno konstrukcijo ščiti plamen pred močnimi vetrovi, vodenje je stabilen in zanesljiv.

2. Prenosen in Lahek: S svojo kompaktna in lahka zasnova, to štedilnik stojalo je enostavno nosite v žepu ali nahrbtniku, zaradi česar je idealen za kampiranje, pohodništvo in druge aktivnosti na prostem.

3. Enostavna Montaža: vetrobranskega stekla je sestavljena iz dveh nerjavečega jekla plošče, ki se lahko zlahka pade skupaj in sestaviti, zaradi česar je hitro in enostavno nastavite in dol.

4. Široko Kompatibilnost: Z notranjim premerom približno 9.5 cm, ta taborjenje peči nosilec za vetrobransko steklo je združljiv z večino alkohola peči na trgu, ki zagotavlja dodatno udobje in prilagodljivost.

5. Varnostni Vidiki: Prosimo upoštevajte, da to alkohola štedilnik rack ne vsebuje alkohola, štedilnik, in robovi so lahko ostre.Kot tak, je priporočljivo, da nosite rokavice pri rokovanju in montažo na vetrobransko steklo.

Specifikacija:

Izdelek, material: nerjaveče jeklo

Razpletla velikost: premer 9.5 cm/3.74 palčni x višina 6,7 cm/2.63 palčni

Velikost: približno od 6.7x18.3 cm/2.63x7.20 palčni

Teža izdelka: približno 60 g

Uporaba Izdelkov: Kampiranje Na Prostem, Domačo Rabo, Piknik

Opomba:

Prosimo, upoštevajte, da ta izdelek ne vsebuje alkohola, štedilnik, in robovi so lahko ostre.Kot tak, je priporočljivo, da nosite rokavice pri rokovanju in montažo na vetrobransko steklo.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2 x Štedilnik na Alkohol Rack

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5