Opis

Opis

Kolesarske Čelade z magnetno očala zagotoviti boljšo zaščito in vas varno na težko planinskih poti.Kolesarske čelade uporabo visoke trdnosti materialov in čvrsta konstrukcija za močno zaščito naše glave v primeru nesreče.

Specifikacija

Ime: Kolesarske Čelade

Material: PC+EPS

Velikost: vse velikosti

Pakiranje seznam

1 x Kolesarske Čelade

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lahek in Vzdržljiv: Kolesarske Čelade so narejene iz visoko-kakovostno EPS peno in PC shell, ki ima boljše blaženje sunkov na vpliv.Tehta le 270 gramov in ne seva svojo glavo, medtem ko jahanja.

2.Magnetni Buljiti: Kolesarske Čelade so odstranljive magnetni očala za zaščito oči pred sonce, veter, pesek, veje, medtem ko jahanja.To je idealen pripomoček za kolesarje, ki radi cestna ali gorska kolesa.

3.Dihanje in Udobno: Nastavljiva Kolesa, Čelade so lahki in imajo veliko zračniki, tako da je zrak v notranjosti čelade lahko krožijo med vožnjo.Gobo obloge je mogoče odstraniti za čiščenje.

4.Enostavno Nastavljiva: Dobre Kolesarske Čelade vas bo udobno, lepo, in samozavestni.Naše kolesarske čelade fit odraslih moških in žensk velikosti.Nastavljiv glavo obseg obseg je o 57-62 cm.

5.Učinkovita Zaščita: Kolesarske Čelade hranite vaše kolo varno na težko planinskih poti in cest.Kolesarske Čelade so namenjene zagotavlja neprimerljivo hlajenje in varnost.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5