Opis

Bullet Točk:

1. Učinkovito Filtriranje: To korito iz nerjavečega jekla filter lahko imajo majhne delce in prepreči zamašitev vaš korita, zaradi svoje zgosti in zanesljivo strukture in mreže načrta.

2. Anti-zamašitev Filtra: To korito iz nerjavečega jekla filter lahko blok odpadni papir, lase, ostanke hrane in drugih naplavin iz vnos vaših odtokov in prepreči zamašitev.To je enostavno t o namestite in odstranite in se lahko očistijo z enostavno sperite.

3. Čvrst in Vzdržljiv: iz 304 iz nerjavečega jekla, ki ne rje ali deformirati, ta filter je težka in trajna.to je enostavno, da odstranite umazanijo iz korito in obdržati možganov gladko.

4. Enostavno Čiščenje: To korito filter ima širok straneh, da bi bilo enostavno za prazno v smeti in pranje S koli čistilo, izdelava vaše kuhinje delo lažje in hitreje.

5. Pogosto se Uporabljajo: To korito iz nerjavečega jekla filter lahko fit najbolj korito odtoki v kuhinji, kopalnica, kopalnico ali wc.Je vsestranski in praktičen pripomoček, ki vam lahko pomaga ohraniti vaše odtoki čisto in jasno.Ali ste utrujeni od zamašene odtoke in grdo cevi?Si želite enostavno in učinkovito rešitev, da

vaš Korita čisto in jasno?Če je tako, morate to korito iz nerjavečega jekla filter!To korito filter je izdelan iz trpežne in trmast iz nerjavečega jekla, ki jih lahko imajo majhne delce in blok iz las, ki vstopajo na vaše cevi.Lahko se prilega večini kuhinjska korita in drugih kanalov v vašem domu.S tem se potopi filter, boste lahko uživali gladko in brez težav drenažni sistem.Nič več skrbi o tem, vodovodne težave ali neprijetne vonjave.Samo mesto je v umivalnik in naj bo to svojo čarobno!

Specifikacija:

1. Ime: nerjaveče jeklo korito filter 2. Material : Nerjaveče jeklo

3. Velikost: o 11.5*3.7 cm/4.5*1.45 palčni

4. Teža: 35 g

Package Seznam:

Inox Korito Filter x 1

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

2. Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5