Opis

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

HEPA Filter Strani Krtačo Opremo Zamenjava je Primerna Za Lefant M201 T800 U180 Robotski sesalnik

Združljiv Model: Združljiv z Lefant M201 T800 U180 Robotski sesalnik.Skupaj nadomestni del, ki vam pomagajo uporabljati doma enostavno.

99.97% Učinek za Filter: Naše filtre kot majhne kot 0,1 Μm, da odstrani velike delce doma.

Prijazno Opomni, za Stransko Krtačo: Če prejmete ukrivljen strani krtačo, ne skrbi.Sledite dveh korakih, boste dobili naj spodnji strani čopič za obnovitev.Frist, vzemite skodelico z nekaj tople vode, nato pa dal ukrivljen strani čopič v skodelico in namočite za 15 sekund.Drugič, počakajte za stransko krtačo, da se posuši.Po koncu teh dveh korakih, lahko normalni uporabi.

Enostaven za Namestitev: Združljiv z Lefant M201 T800 U180 Robotski sesalnik, enostaven za namestitev.Prihranite svoj čas in zamenjajte vaš stari nadomestni del z nekaj minutah.

Barva:Kot prikazano

Material:plastika

Velikost:10.5 cm

Vsebina Paketa:

10 x Hepa Filtri,

10 x Stransko Krtačo,

1 x čiščenje krtačo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Prosimo, menijo na našo customer service osebje zvestobe in ročaj sposobnost.Ne enostavno dati negativno vrednotenje in slabe povratne informacije zvezde .Ker ocene ne more spremeniti ,povratne informacije ne moreš spremeniti, Moramo komunicirati in razumeti drug drugega.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Olea.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Povratnih Informacij:

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

4. Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5