Opis

Deodorization Sušenje Dehumidifier Zložljive Pametna Električna Čevelj Sušenje 180 Stopinj Zložljive Hitro Sušilec Grelec za Zunanjo/Domov

Značilnosti:

1.Inteligentni in Večnamenski: Ta pametni zagona za lase je lahko več funkcij, vključno z UV sterilizacija in deodorization, zaradi česar je primerna za različne vrste čevlje in nogavice.

2.Nastavljiv in Prilagodljiv: razširiti in upogljivi toplejše grelec pralni lahko prodrejo globoko v toe polja visoke škornje ali čevlje.180° zložljive sušenje rack lahko sprejme čevlji in rokavice različnih velikosti in oblik.

3.360-Stopnja Sušenja: topel zrak tokov enakomerno od prstov do pete, ko deodorization sušenje dehumidifier je vklopljena, ki zagotavlja enotno toplino, ki se ovije okoli obutev v samo 15 sekundah.

4.Učinkovito in Hitro: 360° obrnjen obliko te hitro sušilec grelec zagotavlja, da se toplota, ki kroži učinkovito notranjosti čevlja, tako sušenje čevljev, hitreje in bolj učinkovito.

5.Vsestranska Uporaba: Ta pametna električna čevelj za lase je idealen za sušenje čevljev, škornji, rokavice, smučarski čevlji, športni copati, športni čevlji, škornji lov, in outdoor oprema.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Tip: Čevelj Za Lase

Napetost (V): 6V

Moč (W): 150w

Številka Modela: Čevelj Za Lase

Vrsta (Neobvezno): Zložljivo/Zložljive Zložljive/Zložljive Vijolična Svetloba/Zložljive Zložljive Vijolično Svetlobo

Velikost: 265*165mm/10.43*6.49 palčni

Shell: okoljski pp

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Čevelj Za Lase

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5