Opis

Značilnosti:

Krepi vaš bazen izkušnje s tem bazen vrniti vgradnjo bazen zrkla zamenjavo.Izdelana iz trpežne abs materiala, zagotavlja dolgotrajno predstave in združljivost z 1.5 inch vmesnikov.

Izdelani za udobje in vsestranskost, to nad tlemi bazen stensko vgradnjo vrniti jet skupščine je treba imeti za bazen lastnikov.Njeni gibljivi nosilec vam omogoča, da prilagodite vode smer , ki zagotavlja in udobno masažo izkušnje.

Idealfor homeowners, voda therapys centre in fitnes klubih, ta bazen zrkla jet je primerna za različne bazeni in wellness opreme.To nudijo blagodejno masažo usmerjena na posebnih področjih, pomaga za lajšanje stresa in spodbujajo sprostitev.

Ali imate zasebne bazen ali javni plavalni objekt, ta bazen vrniti opremljanja je kot nalašč za ustvarjanje udobno in masaža izkušnje.Uživali hidroterapija v udobju lastnega dvorišču ali na strokovni spa center.

Prenrediti vaš domači bazen v luksuznih spa umik s tem bazen zrkla zamenjavo.Predaja sproščujoče in prijetno masažo po napornem dnevu, ali pa preprosto in uživajte v pomirjujočih učinkov hidroterapija.

Specifikacije:

Material:Plastika

Velikost:Kot Prikazano Sliko

Barva:Bela

Za SP1023

Paket Vključuje:

1x Adapter

Opomba:

① .Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

② .Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Hvala za vaše razumevanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5