Opis

Prenrediti vaš zunanji prostor z našega Sončnega Obračanje Svetilnik Svetlobe.Vrtijo svetilnik svetlobe dodaja, edinstveno noto vaš vrt, travnik, hodnik, ali teraso.To je napeljava-brezplačno, samodejno absorbira sončno energijo podnevi, in lahko prenese slabe vremenske pogoje.

Material: železo umetnosti, ABS, elektronski deli

Barva: Črna

Sončne celice parametre: polysilicon 2V 80MA

Baterije: AA 1,2 V 400Mah Ni-MH polnilna baterija

Število LED luči: 1 bela svetla LED luči

Velikost izdelka: 15x15x21cm/5.91x5.91x8.27in

Teža izdelka: 450 g

Seznam:

sončne obračanje svetilnik svetlobe* * 1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Navtičnih Čar: Naše sončne obračanje svetilnik svetlobe ustvarja verodostojno svetilnik, ki čutijo s svojimi obračanje svetilnik in realistično oblikovanje.Popoln dodatek za vsak plaži, hiša, vrt ali teraso za dotik obmorskih čar.

2.Energetsko učinkovita Razsvetljava: Uživajte brez težav samodejno osvetlitev s tem sončne obračanje svetilnik svetlobe, ki inteligentno vklopi ponoči in stroški preko sončne energije v dnevnem času.

3.Namestitev Preprostost: brez zapletenih napeljave je potrebno, enostavno postavite sončno obračanje svetilnik svetlobe na vaše trate in pazi, da se je spin brez potrebe po električno vtičnico.Uživajo svobodo brezžičnega omrežja, brez težav namestitev.

4.Nepremočljiva in Trajne: Ta sončne obračanje svetilnik svetlobe, ki je odporna na hudo vreme kot dež in sneg.To je življenje-razred vodoodporna LED luči in nepremočljiva razred do IP65.

5.Praktična dekoracija: Dodati lepoto in toplino v vaš dom s tem praktično dekoracijo.Ta sončna-obračanje svetilnik svetlobe je primeren za zunanjo mesta, kot so vrtovi, zelenice, terase, steze, itd.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5