Opis

Ime izdelka: Metulji Sončne Ziblje Luči

Material: PC

Sončne celice: polysilicon sončne celice, 2V/135ma

Baterijo: 1,2 V 600MAH

Vir svetlobe: LED Barva (neobvezno): Toplo Bela, Barvita

Delovni čas: 6-12h

Čas polnjenja: solarno polnjenje 6-8 ur

Delovni način: za nadzor svetlobe senzor

Funkcija: Polnjenje čez dan in dela samodejno ponoči

Nepremočljiva razred: IP65

Package seznam:

2 x Metulji Sončne Luči

Značilnosti:

[Romantični Vrt Dekoracijo] izvrstno kovinski metulj je zelo lepa in privlačna, izgleda, kot skupina metulji letenje, ki je pred vami, ustvarja romantično vibe.Večji LED žarnice sončne swing svetlobe uporablja posebne železne žice za visoko prožnost in kovinski metulj na vrhu naredi svež klikom zvok, ko je gugalnice.

[IP65 Vodotesen] Izdelana iz visoko kakovostnih PC materiala, odporno na toploto in freeze-dokazilo, z IP65 vodotesen ravni, se lahko uporablja v slabem vremenu, kot so dež, sneg, zmrzali ali sodro.

[600mAh solarnimi] sončne metulj svetlobo ima vgrajeno 600mAh polnilne baterije, sončne svetlobe, ki je v celoti zaračuna za približno 6-8 ur na soncu, in do 6-12 ur za nočno razsvetljavo.Sončne luči se samodejno vklopi in izklopi.

[Enostaven za Namestitev] Samo vstavite sončne dekorativno svetlobo v tleh v neposredni sončni svetlobi, potisnite stikalo na "ON" položaj, sončne celice se bo samodejno polnjenje čez dan.

[Pogosto Uporabljajo] Sončne dekorativne luči so primerne za vrtove, terase, terase, poti, zelenice in pločnikih, pa tudi Božič, Novo Leto, poroke, zabave in več.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5