Opis

Bullet Točk:

1.Enostavno: To upogljivi vedro priti s a trmast ročaj, ki omogoča dviganje in premikanje z lahkoto.To je kot nalašč za zbiranjem, ribolov, vrtnarske, ali je pranje vašega avtomobila.

2.Zložljivi Shranjevanje: To upogljivi vedro je mogoče enostavno zložiti z inovativno zložljivi design, zaradi česar je primerna za vas, da prihranite prostor in nosite jo kjerkoli.

3.Povečana zmogljivost: Ali je ribolov, pranje avtomobila, zalivanje rož ali pranje oblačila, veliko vode, vedro lahko izpolni svoje različne potrebe vodi.To je tudi enostavno zložite in shranite, prihrani prostor in čas.

4.Enostavno čiščenje: površino to upogljivi vedro je gladka in ne enostavno, da se obarvajo z umazanijo.Lahko samo sperite z vodo za čiščenje v sekundah.

5.Široka Uporaba: Ta upogljivi vedro lahko služijo več uporablja, kot so smeti, ledu, vedro, vedro vode, in še več.Uporablja se lahko tudi kot shranjevanje vedro za kampiranje ali ribolovno orodje.

To zložljivo vedro je kot nalašč za vse na prostem avanturo.S svojo inovativno zasnovo, je lahko zrušil z lahkoto za enostavno shranjevanje.To veliko vode, vedro je več uporab, od opravljanja vodo, da nasedejo.Plus, samo sperite z vodo za čiščenje!

Specifikacija:

Ime: Zložljivo Vedro

Material: PP+TPR

Barva: siva, zelena, bela, da izberejo

Podaljšana velikost: o 57*25.5*21.5 cm/22.44*10.04*8.46 cm

Zložena velikost: o 57*25.5*7.5 cm/22.44*10.04*2.95 cm

Primeren za: čiščenje različnih pp, zbiranjem tla, ribolov, žlice, itd

Seznam:

1xCollapsible Vedro

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5