Opis

To float je absolutna nuja za industrijske rezervoarji.To je preprosta za namestitev in uporabo, in lahko zmanjša vode, odpadkov in prekoračitev.Njegovo dolgotrajno material omogoča, da vam služijo za dolgo časa.S tem float , lahko shranite tako vodo in denar!

Specifikacija:

Material: Nerjaveče jeklo

A Teža: 300 g

B teža: 400 g

Seznam Vsebine:

1 * Rezervoar Za Vodo In Plavajo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno upravljanje: Če je tlak vode je prenizka ali previsoka, likvidna sredstva ne bodo primerne za uporabo, ne bo deloval, ali bo postal poškodovani.Plovec deluje s tlak vode, ki segajo od 10 psi do 150 psi.Med 0C in 100C, delovna temperatura se nahaja.

2.Hitro Namestitev: Ta float je majhen in priročen, da gori v vaš rezervoar za vodo ali bazen.Je enostaven dostop do instalacija, ki ne zahteva nobenega orodja.Njene lepe videz povečuje lepoto vašega vodnega sistema.

3.Dolgoletne Življenja: Kot zelo varen material, iz nerjavečega jekla, ki se uporablja za telo in vijak.Te plavajoče žogo " s stabilno delovanje in visoko zanesljivost dovolite, da bi nadomestili konvencionalne plavajoče žogo .

4.Rezerve Vode: Ta plovec, ki varčuje z vodo in ne potrebujejo električne energije, zniževanje stroškov.Je preprost za uporabo in ima nizko neuspehov, ki omogoča, da traja dolgo časa.

5.Več možnosti uporabe: lahko uporabite naše plavajo v vsak sistem, ki ga želite.To se lahko prilagodijo civilnih stavb, industrijskih rezervoarji, vodni stolpi, bazeni in še več.To vam bo pomagalo, nadzor nivoja vode in preprečuje prekoračitev na zanesljiv in učinkovit način[9].

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5