Opis

1~8PCS 8.5 G 13G ZA 17,5 G Žaba Vaba Mehka Cev Vabe Plastičnih Ribolov Vaba z Ribolov Trnkov Topwater Ray Žaba Umetno 3D Oči

Opis:

Ime: Thunder Žaba Luya Ponaredek Vabe

Material:

Barva: zelena, črna + rumena, rdeča, modra, rdeča + rumena, fluorescentno zelena, oranžna + rumena, rumena/pet-mreža ribolov gear box

Velikosti: 4.3 cm,5.3 cm,6 cm,6.5 cm (ponaredek vabe) 16.5*9*2.5 cm (ribolov gear box)

Specifikacije:

1,1 kos 8 barv topwater ribolov žaba vab v 6 realno kože, barve na voljo.Čudovit ribolov žabe z odlično priključitev sposobnost za smacking ščuka, largemouth/smallmouth bas, walleye, pegasti ostriž in opazila postrvi.

2.Votlo telo bas žabe vaba z zadnjo težo na spodnji stanja 45° kota držo - sedenje na vodni površini, in tudi spodbuja dobro litje.Vrhovi in strani so pobarvane živo in lepo z rahlo obarvano bellies.Lahko barve spodnji trebuh v primernih barvah, da bo ustrezala različnih vodah.

3.Ko je ugriznil, mehka plastična telesa squished navzdol enostavno in izpostavljajte oster kljuke za pierce prav na ribe.Močan dvojni kljuke v trebuh, da žaba lure teči skozi plevel, blazine ali težke vegetacijo z lahkoto.

4.Barvita daljše krilo noge ustvarja nekaj površinsko valovanje in prinaša dodatno subtilna atrakcija, ko gredo naprej, ki je videti kot boli žaba v zgornji vode tava.

5.Veren ribolov žaba lure lahko predstavili sprehod-z-pes dejanje in lahko potegnil čez debele in težke matted plevel, vožnja ribe noro, da pridejo iz vode do stavke.

Paket Je Vključeno:

1 * ponaredek vabe

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5