Opis

Značilnost: 1. Skozi Vrata Potapljanje Tesnilo: Naše podvodno potapljanje usposabljanje igrače lahko vaš bazen , podvodno potapljanje obroč, naj ljudje plavati okrog v vodi kot ribe.

2. Material: potapljanje vrata plavalni obroč je izdelan iz visoko-kakovostnega materiala, plastike, ki je ni lahko biti poškodovan in deformirana, ki pomaga vlak začetnike' potapljanje sposobnost, in je zelo primerna za poletne stranke, bazen stranke, šolska praznovanja, poroke, bankete, itd.

3. Potapljanje Agility Usposabljanje: plavajočo vrv za potapljanje vrata dodaja globinsko žogo design, ki je enostaven za razumevanje; poleg tega potapljanje vrata lahko stojijo v vodi in se lahko skozi potapljanje vrata, povečanje igranje, izboljšanje vaših potapljaških veščin in izmenjavo s prijatelji so .

4. Uživajo v Vodnih Igrajo : To potapljanje usposabljanje igrača je odlično poletno darilo za družino, prijatelje in plavanje za učence; Bazen potapljanje igrače za družinsko uporabo, da igrajo in plavati s prijatelji.

5. Zadovoljstvo : prizadevamo si, da zagotavljajo vsaki stranki z najvišjim standardom storitve za stranke, da ste prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršne koli težave, vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da se obrnete neposredno na nas.

Specifikacija:

Skozi Vrata Potapljanje Tesnilo: Potapljanje Usposabljanje Prehodu Vrv Vrata

Plavanje Igre Pripomočki Potop Vrata: Podvodno Potapljanje Vrata Vrv

Številka Modela: Skozi Vrata Potapljanje Obroč

Ime: Otroci Skozi Vrata Potapljanje Obroč

Velikost izdelka: O 1500x50x50mm/59x1.97x1.97in

Barva: Modra

Material: plastika

Vsebina Paketa:

2 x Potapljanje Obroč Skozi Vrata

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5