Opis

Silikonski Plavanje Skp Risanka Lepe Ženske Odraslih Plavati Bazen Nepremočljiva Anti Slip Uho Zaščita Vodnih Športov, Plavanje, Potapljanje Klobuk za Dekleta

Funkcija:

1. Modno oblikovanje in modne vzorce.

2. Ti plavanje silikonski pokrovi so izdelani v skladu s svojo glavo, obris in so zelo primerne za glavo obris.Je zelo primeren za vodne športe ali bazen dejavnosti.

3. Udobno nositi: Te dolge lase plavanje kape so narejene iz silikona, non-toksične, neškodljiv in varen za uporabo, ki jih lahko enostavno namestitev dolgo ali kodraste lase in zmanjševanje pritiska okoli glave, ko je plavanje.Plavanje skp je mehka, prožna občutek in udobno prilegajo.

4. Dobra elastičnost: večje od običajnih plavanje kape; primeren za dolge in kratke lase, udobno in non-zdrsa; enostavno, da dajo na in vzlet; plavanje kape so ergonomsko oblikovani.In lasje, ni enostavno, da se držijo.

5. Silikonski plavanje skp: Odlično nepremočljiva uspešnosti, lahko ne le zagotovilo, suhe lase, ampak tudi preprečuje drugih kemikalij.V primerjavi s plavanje kape iz drugih materialov, silikonski pokrovi imajo najnižjo vodoodpornost.

Specifikacija:

Material: silikagel

Velikost: za 22,5 * 19.5 * 19 cm/8.85*7.67*7.48 v

Teža: Približno 50 g

Model: Rakun, Princesa Mačka, Labod, Roza Prašičev Klobuk, Roza Ptic, Vitez Mačka

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Plavanje Skp

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5