Opis

SD Za 3,5-Palčni IDE SSD Pretvornik Kartico 44Pins SD 2,5 Palca IDE 44Pins Razširitev Pomnilnika Kartica 5V

Funkcija:

1. Visoka Kakovost in Vsestranski Predelovalnih dejavnostih: Naše SSD pomnilniško kartico je izdelan z visoko kakovost materiala, FC1307A rešitev iz Tajvana, ki je združljiv z več operacijskih sistemov, vključno z DOS, WINCE, WIN98/XP/VISTA/NT, WIN7/8/10, in LINUX.Lahko se uporablja kot fleksibilno orodje za shranjevanje podatkov ali sistem zagona pogona.

2. Večkratna Uporaba Scenarijev: širitev kartic je idealen za uporabo v različnih napravah, vključno z industrijskimi računalniki, nadzor stroji, tablete, instrumenti, usmerjevalniki, POS stroji, in Dvr.To je naš SSD Pomnilniško Kartico vsestranski in praktične, za različne aplikacije.

3. Enostaven za Uporabo in Namestitev: Naše SSD pretvornik kartico je enostavno za uporabo in namestitev, preprosto vstavite SD kartico v ustrezno režo za priklop SATA napajalni in podatkovni kabli za vaš gostitelj napravo.Prvič uporabljate ali ko spremenite konfiguracijo vašega SD, inicializacijo in oblikovanje, ki so potrebne.

4. High-Speed Hitrost Prenosa Podatkov: Naše razširitev pomnilnika kartica ima visoke hitrosti prenosa podatkov merah, podobnih tistim iz tradicionalnih trdi disk, za doseganje hitrosti do ATA/133 in U-DMA mode3.

5. Kompakten in Priročen: Naše adapter card je kompaktna in priročna, z razsežnosti, ki se ujemajo z 2,5-palčni trdi disk, zaradi česar je primerna za uporabo v starejših IDE 44PIN vmesnik prenosnikov.Poleg tega naše SSD Pomnilniške Kartice zahteva le 5V napajanje in podpira PIA, Multi-beseda DMA, in Ultra DMA prenos podatkov načinov.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Kabel Adapter

Številka modela: SSD Pomnilniške Kartice

SD 2,5 palca IDE:

Glavne značilnosti: SD kartica z majhno velikost, velika zmogljivost, šok in odporna na vlago, visoke temperature odporen, stabilno delovanje, trajno in učinkovito podatkov ohranjanje, brez hrupa, brez iščejo napake značilnosti.To je priljubljena mainstream izdelek pomnilniško kartico danes.To kartico sim omogoča pretvorbo SD kartice, da SSDs z 2,5" IDE 44PIN vmesnik.

Področja uporabe: industrijsko računalniku, matične plošče, industrijski nadzor stroji, tablični Računalniki, naprave, mehko usmerjanja, POS stroji, trdi disk snemalniki.

Glavni uspešnosti:

1.Tajvan FC1307A rešitev.

2. Združljiv z DOS, WINCE, WIN98/XP/VISTA/NT, WIN7/8/10 in LINUX operacijskih sistemov.

3. Enakovredna, za industrijsko uporabo, prilagodljive vtičnik SSD, uporaba SD kot mobilni trdi disk za doseganje prilagodljiv pretok shranjevanje podatkov.

4. Trdi disk se lahko uporablja kot sistem zagonski disk ali podatke na disku po prenosu.

5. SD podpira visoke hitrosti kartice.

6. SD je bila doslej izmerjena v podporo do 128GB, brez zgornje omejitve v teoriji.Za uporabo visoke zmogljivosti SD, prosimo, poskusite vzorec, preden jo kupite.

7. IDE je združljiv z ATA33/66/100.

8. Podpira edge izrezi.SD mobilni shranjevanje je mogoče doseči z žlebov v uporabnikovo napravo, ohišje prav pred SD kartico v režo za odpiranje.

9. Z BIOS-a in operacijski sistem, ki lahko skupaj podporo SATA, SD vroče-zamenjavo, plug and play, brez voznik lahko uporablja.SD, da ne vroče-zamenjavo je treba paziti, da BIOS-a, operacijski sistem in aplikacije, ki morajo biti dobro usklajena.Ne hot-swap, ko branjem ali zapisovanjem podatkov, da se izognete izgubi podatkov.Hladno zamenjavo na splošno je priporočljivo za mobilno podatkovno skladiščenje.

10. Velikost: 52 x 41mm/2.0 x 1.6 palca

Pozor:

1. Pred uporabo tega izdelka, prosimo, vstavite SD kartico v ustrezno SD vtičnico, nato pa priključite SATA moč in SATA podatkovni kabel SATA gostiteljski napravi.Po vklopu, lučka LED utripa, označuje, da je SD podatkov je pravilno brati.

2. Po prvi uporabi in SD sprememb konfiguracije, morate inicializirati SD kartico formatirati.Ko je formatiranje končano, lahko izvedete vse podatke, operacije na SD kartico

SD za 3.5" IDE:

SD-IDE pretvorba vmesnik board navodila za uporabo: MOČ napajanje imetnik na voljo za trdi disk, napajalnik, to kartico le morali uporabiti 5V napajanje, normalna delovna napetost 5V±0.25 V. delovnega toka je manj kot 200mA.

Za IDE vtičnico, prosimo, uporabite 80 PIN trdi disk priključni kabel.Kartica podpira PIA, Multi-beseda DMA in Ultra DMA Gostiteljice prenos podatkov načinov;

SD vtičnico podpira SD kartice do 128GB.

Ko je napajanje in IDE kabel so povezani in SD vtičnico vstavite kartico SD, plošče pretvornika je enakovreden elektronski trdega diska in ne namestitev gonilnika ni potrebna.Po namestitvi operacijskega sistema, SD pomnilniško kartico lahko uporabite za zagon operacijskega sistema (e.g.Windows 98).

Visoka hitrost prenosa podatkov, ki je približno enako hitro kot sistem trdega diska

(ATA/133, U-DMA mode3).

Velikost: 80 x 68mm/3.1 x 2,7-palčni

Barva: Tabli Nov čip 1309

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x SSD Pomnilniške Kartice

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5