Opis

Vitraž lučka

Naslov: LongHuiJing 16Inch Retro Wisteria Tiffany namizne Svetilke Vitraž Lampshade Desk Luči S Starinskim Smolo Znanja

Izdelek Spec Podrobnosti izdelka: velikost Izdelka: 16Inch široko, 25 palca višine Material: Vitraž lampshade, Smole, stojala za Svetilke osnovna barva: Srebrno Žarnica: 2 x E27 ŽARNICA (Niso vključene) Certifikat: FCC, CE, ROHS, CCC, PSE, UL(Smo lahko uporabijo druge certificiranje, če ga potrebujete) Bruto teža: 5.5 kg Pakiranje materiala, Običajno je pena v notranjosti +Master karton( smo tudi podporo za uporabo lesenih paket, vendar bo cena razlika) Pakiranje velikost:

65*55*28 cm

Podrobnosti izdelka, ki kaže:

Vljudno opozorilo: Saj to so ročno izdelane izdelke, točno barvo in velikost steklenih kosov se lahko razlikujejo.Barve stekla, se bo pojavil, temnejše in manj živahen, ko ni osvetljena.Ročno izdelanih steklenih se spreminja iz enega kosa do drugega; saj je vsak kos je ročno oblikovana, po velikosti se lahko razlikujejo.Stekla izdelani v različnih obdobjih, se lahko tudi razlikuje v barvi.Žarnice se uporabljajo v luči ali osvetljenost okolice, ki lahko vplivajo na videz izdelkov.Vitraž je bila zaščitena z mineralno olje kot del zaključna proces.Prosimo, uporabite mehko, suho krpo, da odstranite odvečno olje. -Vse fotografije so posnete v isti točki.Več fotografij se uporabljajo kažejo, kako izdelek izgleda, s svetlobo na, (svetlejšo sliko) in s lučka ugasne, (temnejše slike).

Stranke Povratnih Informacij:

Radi bi vam prikazuje nekatere naše custom made modelov za klub, so samo pošiljanje risanje design in delite nam podrobnosti, na koncu smo jo naredili za njih in so zelo všeč, preveč, če bi želeli narediti po meri made modelov, dobrodošel v stik z nami.smo strokovna ekipa RD in oseba, ki prodaja.Hvala, ker ste.

Uporaba

Več možnosti v menijih spodaj:

Opomba: vljudno prosim, da se klikni tiste, lučka slike, da bi dobili točno podrobnosti.Kako, zaradi česar je

Tiffany luči uporabo recoloured stekla so narejena dobro znano, Louis Comfort Tiffany v poznem devetnajstem stoletju in so kot slavni danes kot kdajkoli prej.Vsak element je obrtniški s sto posamično cut vitraž kosov in vsak je resnična zapuščina kakovosti umetniško delo.Namenjen za trajno lepoto teh vitraž izdelki so ročno izdelan s pomočjo svetovno znanih bakrene folije proces gradnje.Unikatni vitraž so zmanjšali za roko, zavit v bakreno folijo in nato vgrajena skupaj, pokažimo proizvodnjo podrobnosti v nadaljevanju: Družba podrobnosti

RQ

Glede na vaše vprašanje:

1: Kako razlikovati plastike in vitraž?

Je mogoče razlikovati od teža: molekularno strukturo, obarvano steklo, ki je bolj zapleten, kot da je iz plastike, tako da je teža barvnih steklenih bo bistveno težji, kot plastika.Boste našli, da je naša lampshade je zelo težka, in plastiko, ne more storiti.

Vitraž površine so lahko vpisane: prosimo, upoštevajte, da ta metoda zahteva pravilno prisluškovanje!Poglej za kos stekla poleg vas in potrkal na lampshade.Boste našli, da lampshade bo svež zvok, ki ga ni mogoče storiti s trkanjem na plastiko. (Ker barvnega stekla uporablja poseben proces, hitting lampshade s kovinskimi bo povzročilo napake in da ste pomotoma mislijo, da je plastični!Vendar to ni plastike, vendar kovinska)

2: Zakaj Temno kot Sodobne svetilke?

Tiffany lučka glavnem za dekoracijo in branje, vitraž kažejo, lepe barve, vendar bodo na svetlo svetlo veliko območje, zato ni tako svetla.

3: Zakaj je linija je grobo?

smo varjenje majhen kozarec s kositer in baker folijo z roko, tako da linije na površini ni gladka, kot stroj, ki proizvaja.

4: Kaj je balona je bolje?

LED je dober, znanja: E26, Temperaturno območje 2700(topla svetloba), moč 4-8w, premer G45 je boljši.

5: Zakaj so olja na površini?

Mojstra vežejo majhen kozarec z bakreno folijo, to lahko pomaga vitraž biti vara s kositrom, enega po enega.olje na površini za zaščito pred oksidacijo.

6: Zakaj Tiffany Lampshade izgleda BARVO INHOMOGENEITY?

Vitraž videti kot oblak ali Oljna slika,barva je podobna, vendar nista enaka,nekatera območja morda veliko različnih.

7: ali ste vitraž svetilke proizvajalca?

Ja, mi smo, mi smo desiging in proizvodnjo vitraž lučka nad 20years.imamo svoje tovarne.

8: Lahko vam padec ladijskega prometa za stranke?

Prepričani smo lahko, smo 1688.com nad 10years na spletu, ki je glavni odjemalec iz ebay, amazon, Olea.si, esty, Lazada, itd.

9: Kaj certificiranje imate?

Imamo CCC, CE, ROHS, FCC, SPS, PSE, UL, ker delamo z vitraž lučka nad 20years, tako da je večina certificiranje smo že na roko zaradi izpolnjujejo različne stranke.

10: Lahko naredite za proizvodnjo po meri?

Da, imamo strokovno tehnika ekipo, smo lahko proizvajajo glede zahtev.

11: Kaj je vaš plačilni rok?tomized?

Naš rok plačila T/T 30% vnaprej ,70% po dobite kopijo B/L .

Če je vaš kozarec količina, ki je manjša ali po meri, želimo, da TT 100% vnaprej .Lahko plačilo S T/T, L/C na pogled.

12: ali Lahko dobavi brezplačno vzorec ?

Da, če želite, nas, da zagotovi velike velikost vzorca glede na vaše zahteve, vas mora plačati stroškov proizvodnje.

Mimogrede ,iščemo zunanje distributer,bi lahko obrnete na nas, če vas je zanimalo o tem .Plačilo

Mi lahko sprejmemo, da uporabite bančno nakazilo za naročilo stroškov, vendar pa bi radi, da predlagamo, da uporabljate trgovine zagotovilo, da plača, to je boljši način, da se kupec in dobavitelj, dobili popolno zaščito za vaš naročila.

Če imate kakršne koli druge ideje, dobrodošli, da bi razpravljali skupaj.Hvala, ker ste.

Stik z nami

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5