Opis

DVOJNI PLASTI DESIGN: To elektronsko organizator imeti več žepi in elastična rokav različnih velikosti zagotavljajo veliko fleksibilnost za organizacijo elektronske opreme.so, da imajo kabli, adapterji, polnilnike, žice, moč banke, brezžične slušalke, sd, miško, brezžično polnjenje-blazine, vrvi.

Kot NALAŠČ ZA TRAEL: potovanja kabel organizator je zasnovan z roko, prenosni oblikovanje in popolno velikosti so enostavna za prenašanje in se prilega v vašo torbico in prtljage.Samo dal vse potrebne naprave v kabel organizator, ste pripravljeni, da gredo, ki preprečujejo, da bi zapustili stvari v ozadju.

MULTI-NAMEN: kabel organizator vrečko, je ne samo za vaša elektronska pribor, pa tudi se lahko uporablja za pisarno.Elektronski organizator potovanja je potovalna essentials, ko gredo na počitnice, poslovno potovanje, potovanje, pisarn, šol.Potovanja darilo za sebe, tudi lepo deliti z družino in prijatelji.

velikost: 24 x 17.5 x 5 cm

Material: krpo

barva: siva

Vsebina Paketa:

1 x Digitalni dodatki vrečko za shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5