Opis

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 Star Pohvale + Kupca Show = $ 1 Kupon (službo za stranke, da bi dobili)

⭐️ Zagotavljamo 100 % visoko kakovost nalepke.

⭐️ Prosimo, upoštevajte, če kupite več kot 1 paket, ga bo mogoče podvojiti.

⭐️Če imate ogromno količino, nas prosimo kontaktirajte, mi vam lahko zelo ugodnih cenah.

⭐️, Ki iščejo dolgoročno sodelovanje padec ladijskega prometa in veleprodajnih kupcev,stare bodo kupci dobili dodaten 5 % popust pri repurchasing,in mi bomo poslali DHL/ Fedex brezplačna za naročila nad 300 evrov .

⭐️Vse nalepke v paketu so edinstven in drugačen od drugih.Zagotavljamo vam, da bo kupec dobil točno izdelkov, kot je prikazano na sliki.Nalepke so enostavne za palico večkrat ali peel off jih.Pomembneje je,da ne bo vse ostanke levo.V zaprtih prostorih in na Prostem uporabo.

⭐️Obljubimo, da vse nalepke so narejene iz okolju prijaznih materialov.Nalepke so nepremočljive.Ob njih, bazena, plaže, kampiranje in druge prostem mestih, brez skrbi, da bodo izgubili svoje viskoznosti zaradi vlage.

⭐️Vsaka nalepka je popolnoma zmanjšal glede na obliko in velikost.Mi uporabljamo visoko precizne tehnologije tiskanja, vzorec je bolj natančno in jasno.Odkrivanje lepilo na hrbet in z njim neposredno.Najboljša darila za otroke.Ne Da Bodo Otroci Zavrne Nalepke!

⭐️Območju uporabe je zelo široko.Okrasitev prenosniki, računalniki, track-blazinice / tipkovnice, steklenice vode, hydroflask, scrapbooking, ogledala, mac-knjige, zvezke, časopise, prtljage, rolke, snežne deske, koles, avtomobilov, kitara, pisalne potrebščine, igrače, bančno Kartico, motorno kolo, dnevnik, hladilnik, okna, ozadje, classic, in vse ostalo, kar si lahko predstavljate.

Način Dostave & Storitve

⭐ Bomo uporabili način dostave, izbere z vami, somtimes se bo posodobitev za boljši in hitrejši način, ali v kombinaciji parceli.Ne skrbi, vse na parceli, ki bodo dobavljeni iz ASAP.

⭐ Če še vedno ne prejemate parcelo za dolgo časa, običajno več kot en mesec, vas prosimo, da nas kontaktirate, bomo zaslužili za pomoč.

⭐ Bomo tudi jamstvo za vse vračilo če parcela je končno izgubil zaradi različnih razlogov. (Kupcev osebnih razlogov izključeni)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5