Opis

2.4 G RC Car Stunt Igrača 360-Stopinjski Vrtečih sučno Off Road Avtomobil Gesto Občutek Daljinski upravljalnik Vozilo Igrača Darilo Za Otroke

Značilnost: 1. 360 Stopinj Rotacija: RC car stunt lahko premikate v vseh smereh, 360 stopinj roll in dvojno stranicami, zvijanje, šest kolesni pogon plezanje car stunt svetlobe igrače.

2. Vrhunsko Zmogljivost: 6 kolesa daljinski upravljalnik car stunt s kul funkcij, odlične obratovalne izkušnje in vizualnih učinkov.

3. Visoka Občutljivost: RC car stunt odziven, že od daleč se lahko manipulira, še en čudovit način za nadzor avtomobila, poteza zaznavanja.

4. Večnamenski: RC car stunt sprejme 2.4 G gesto zaznavanja, dvojno daljinsko upravljanje, off road avtomobil igrače, s luči, glasbe, ki drsijo skozi, ples, stran vožnje in druge funkcije.

5. Inovativne Otroci Darila: RC car stunt je primerna za noč Čarovnic, Božič, Dan Otrok darila.Otroci bodo všeč.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: RC Car Stunt

Material: ABS

Vrsta baterije: Avto Baterije: 18650 Baterija Litij-x 1200mAh (priložena Ujemanje Baterije), Daljinski upravljalnik Baterija: 2x1.5V AA (Dobavljeni Brez Baterije), Gledati Baterija: 2x1.5V AAA (Dobavljeni Brez Baterije)

Primerno Starost: 8 Let in Zgoraj

Package Seznam: 1 x RC Car Stunt

1 x Daljinski upravljalnik (Baterije Niso Vključene

1 x Watch Daljinski upravljalnik (Baterije Niso Vključene)

1 x Baterija

1 x USB Kabel za Polnjenje

1 x Majhno Steklenico Vode

3 x Vijaki

1 x Izvijač

1 x Ročni

Kako uporabljati: Samodejno kodo navodilom: 1. Ko je daljinski upravljalnik, ki je naložen z baterije, daljinski upravljalnik lučka utripa, daljinski upravljalnik avto je naložen z baterijami in pritisnite na stikalo, na baterije modula zasveti in vstopi v stanje povezave.Daljinski upravljalnik lučka, ki je vedno vklopljena, če je povezava uspešna.Če povezava ne uspe, prosim, ponovite zgornji postopek. 2. Vsak daljinski upravljalnik, se lahko povezujete le z eno daljinski upravljalnik avto, ko je povezava uspešna, vsako vozilo, ki ne bo posegala s seboj.Ne priklapljajte več kot en avto ob istem času. 3.Ko potrebujete, če želite napravo seznaniti z drugo daljinski upravljalnik ali daljinski upravljalnik avto istega modela, boste morali vzeti baterijo daljinskega upravljalnika in izklopite električno stikalo za daljinski upravljalnik avto, preden lahko spet par.Delovanje nasvetov: 1. Ko uporabljate, telo baterije svetlobe je vedno na za vklop stanja, če je telo baterije ne sveti, je v power off stanje. 2. Ko je baterija porabi, levi in desni volan ni občutljiv in naprej in nazaj, je počasen, ki ga je treba sprejeti off baterije za polnjenje.

3. Učinkovito daljinsko upravljanje razdalja je približno 30 m/98.4 ft.Ko je razdalja presežena, daljinski upravljalnik avto lahko ustavi, ali pa ne bo pod nadzorom.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5