Opis

Odkrijte, Kako Lahko Preživijo Nekaj Kvalitetnega & Zabavno Časa S Vaš Malček!

Iščete privlačno in interaktivna igrača nastavite za vašo malo angel?

Če je temu tako, potem smo zagotovo so tisto, kar iščete!

★ CELOTEN SKLOP, S ŠTEVILNIMI DODATKI – Ta motorizirana vlak prihaja s klasično Božično električno energijo, plinom in ponudbe, 2 potniški vagon, premog vozila, 8 kos ukrivljene poti in 4 naravnost skladbe.Obrnite se na železniški set in se pripravite, da stopijo na prijetno potovanje.Dimenzija: 58.3" (L) x 33.9" (W) dolgo ovalne postavitev sledi.

★ ENOSTAVEN ZA MONTAŽO IN PREBERITE IGRATI - Sestavite modularne železniški progi deli v svoje železnice obliko in postavitev, mesto vaš vlak motor in priljubljenih avtomobilov na skladbe, dal vaš dirigent je klobuk na, in udarec piščalka!To je čas za zabavo!

★ REALNE ZVOKE, STEAM & LIGHT – električni vlak model tudi funkcije, verodostojno, LED luči, realne zvoke.Poleg tega lahko dodamo nekaj vode navzdol na vrhu vode, posodo, in pravi parni bo upihnil lokomotiv.Lokomotiva motorja zahtevajo 4x1.5V AA baterije, ki niso vključene.

★ IDEALNO DARILO ZA VEČ PRILOŽNOSTI - Z veliko slediti, da se zagotovi, da se lahko zgradi ovalne za mizo v času praznovanj ali v krogu okoli svoje drevo, na Božični Večer, in ponuja tudi nešteto ur zabave za vaše malo fantje ali dekleta, da DIY različnih oblik skladbe v vsakdanjem življenju.To je čudovito darilo, da bi kdo navdušeni, da bi dobili.

★ KAKOVOSTI LAHKO ZAUPATE – vlak konstrukcijski set je narejen iz Okolju prijaznih materialov.Upoštevati z NAMI igrače standardi.Naše dosledno upoštevanje standardov kakovosti, varnosti in odličnosti, ki zagotavlja, da je vaša družina bo temeljito zabavali ure in ure na ure in ure zabave.Priporoča za starosti 3 let, in gor.

Ni original škatlo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5