Opis

V Babywell PediaDeluxe 1000 Jaslice & Malčka Vzmetnice je zasnovan tako, da ustvari odlično spanje za vaš malček.Skrbno izdelani z PremierWoven Fiber Jedro za ekstra-trdno podporo, to vzmetnice je namenjen spodbujanju vaš malček iz Dneva 1. V Babywell PediaDeluxe 1000 Jaslice & Malčka Vzmetnice funkcije 3-hipoalergena plasti, termo-vezana fiber jedro in zaklepanje-žico nepremočljiva zavezujoče za trajno trdnost in trajnost.To ležišče ima tudi triple-laminiran 100% neprepusten pokrovček, da je madež, ki je odporna pomoč v celoti zaščitite pred tekočinami.Preprosto obrišite očistite z blagim milom in vodo.Narejen za zagotovitev podesan fit v vašem jaslice ali malček posteljo, te otroške vzmetnice je zasnovan tudi z kvadratnih vogalih zagotoviti odlično prilegajo notranjosti vašega otroka v posteljo.V PediaDeluxe 1000 vzmetnice iz Babywell je GREENGUARD, ki so Certificirani za vašega otroka varnost in mir uma, prav tako izpolnjuje Zvezni vnetljivost standardov in vključuje 10 leto na omejene garancije.Oblikovana tako, da standard full-size jaslice in malčka postelj. • PRIJETNO IN PODJETJE: Lahki, PremierWoven Fiber Jedro za ekstra-trdno podporo vzgojo vaš malček iz Dneva 1. Ta ležišča je izdelana v skladu s čvrstost standardi American Academy of Pediatrije (AAP).

• PAKIRANO S FUNKCIJE: 3 prešitih plasti ponuja oblazinjen udobje za dojenčke in malčke.Nepremočljiva zaklepanje stitched bombaž zavezujoče pomaga preprečevati tekočine in pomaga ohranjati stalno svežino.

• 100% NEPREMOČLJIVA DESIGN: Zelo trajen vinil kritje je nepremočljiva in izdelana za enostavno odvrača vse tekočine in trdne snovi.Pokrov enostavno robčki očistite z bombažno krpo in madeže odporno.

• GREENGUARD GOLD CERTIFIED: Greenguard prepozna izdelki z nizko kemijsko emisije, ki prispevajo k zdravemu okolju dosega ali presega vnetljivost, svinec, ftalat in CPSIA testiranje in ne vsebuje strupenih ogenj retardants nestrupeno gradnje je brez škodljivih snovi/kemikalije.

• STROKOVNA PREIZKUŠEN ZA VAŠEGA OTROKA, JE bolj varno stanje MIROVANJA: To ležišče je tretji-stranka preizkušena v skladu z ASTM in CPSIA posteljice, vzmetnice standardi, kar pomeni, da je bil strokovnjak, preizkušeni s strani neodvisnih laboratorijev garancija za ta izdelek izpolnjuje najvišje standarde za otrokovo varnost.

• 10 letna GARANCIJA: To vzmetnice podprta z 10-Letno Industriji Vodilni omejena garancija proizvajalca na izdelave in materialov.

• VZMETNICE DIMENZIJE: 52"L x 28"W x 4"H. omejitev Teže: 50 lb.Za optimalno uporabo, flip na drugi strani po dvanajstih mesecev.Omejeno doživljenjsko garancijo.Obrtniški v Združenih državah amerike.

• POPOLNO PRILEGANJE MODELA: Odlično prileganje v vseh standardnih velikosti, jaslice, malčka postelj in dan postelj za otroke starosti 0-6 let.

• NAJBOLJŠE ČVRSTOST RAVNI: Trdnost je narejen na specifikacije American Academy of Pediatrije (AAP) za varno dojenčka spati.

• NI POLIURETAN, FTALATI, ALI PVC: Naše vzmetnice so proste iz poliuretana, ftalati, pvc, formaldehid, pesticidov, GSO je, strupene lepila/lepila, itd.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5