Opis

Naše mehko bombažno vrv košare so kot nalašč za prihranek prostora med shranjevanjem vaših oblačil ali drugih predmetov.Narejen z trpežnih materialov, te košarice lahko uporabite ob različnih priložnostih.Trgovina s stilom!

Specifikacija:

Ime izdelka: bombaž vrvi shranjevanje v košarico

Material: bombaž vrvi

Velikost: 23*18 cm / 9.05*7.08 v

Barva: temno, svetlo

Značilnosti: lepe risanke, ročno tkane

Seznam Izdelkov:

bombaž vrvi shranjevanje košarico x1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ročno izdelane Košarice: Ta ljubek risanka, oblikovan bombaž vrvi košarica je ročno izdelana iz okolju prijaznih in mehko bombažno vrv, ki je udobno in dobro prepustnost zraka.

2.Neverjetni Trajnost: Naša bombaž vrvi košarico ponuja vrhunsko tkanje proces in fine izdelave, zaradi česar je zgrajena do zadnjega.Njeno čvrstost in občutljivo tkanje, da je kot nalašč za shranjevanje vse, od oblačil do igrače za rastline, ne da bi izgubili oblika ali kakovost.

3.Prihranek prostora Rešitev: praktična oblikovanje naše bombaž vrvi košarico maksimira prostora za shranjevanje.V dustproof in vlagi pokrov ohranja elemente, čisto in sveže, medtem ko so velike zmogljivosti trgovin oblačila, igrače in knjige.

4.Kot nalašč za Shranjevanje Rešitev: Naša bombaž vrvi košarica je vsestranski košaro za shranjevanje vaše knjige, igrače, oblačila, prigrizki, ličila orodja in več.To je kot nalašč za organizacijo nobeno življenjskega prostora, vključno s vaš dom, pisarno in tudi za nakupovanje trgovina.

5.Multiplaces Udobje: Izdelane iz mehke, okolju prijazen bombaž materiala, zagotavlja vsestranski shranjevanje rešitev za različne priložnosti.Idealno za vaš spalnica, shramba, dnevna soba, ali otroški sobi.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5