Opis

Sončni Cvet Bazen Svetlobe Led Vode, Belilo Pasu Barva Spreminja, Čas, Voda Dokaz Ribniku Vode, Ki Plava Bazen Hot Spring Svetlobe

Značilnosti:

Trajne in : Izdelan z visoko kakovostnih materialov, to plavajoče bazen svetloba je trajno in , zaradi česar je kot nalašč za razsvetljavo rešitev za bazene, vroče kadi, fontane, in .

Časovna funkcija: bazen svetloba prihaja s programirano funkcijo, ki vam omogoča, da določite čas osvetlitve, tako lahko energetsko in uživajte v privlačno luči ob določenih urah dneva.

Multi-barvne luči: To na sončni pogon, ki plava bazen svetlobe ponuja osupljivo multi-barvne luči, ki spremeniti, da ustvarite čaroben in privlačno učinek.

Enostaven za namestitev: Ta bazen svetloba je enostaven za namestitev in ne zahteva napeljave ali električne energije, tako da boste lahko preprosto preklopite ga v vodo in uživali v čudovitem osvetlitev zaslona.

Kot nalašč za na prostem zabave in prireditve: Ta sončni pogon bazen svetloba je kot nalašč za zunanji dogodki in dejavnosti, ustvarjanje osupljive, ki bodo navdušili vaše goste in izboljša splošno vzdušje.

Opis Izdelka:

Sončni cvet Bazen svetlobe izdelek parametre:

Tip: Solarna svetilka

Material: ABS plastika

barva: statični + barvite spremembe

Baterije: 1 1,2 v NIMH 500mAh baterije (vključene)

Sončne celice: 2V/80 MA polysilicon plošča

Premer: 11,5 CM

Moč tip: Solarno polnjenje

Package ime: sončne energije, daljinski upravljalnik, angleščina pouk

sončni cvet Bazen svetlobe Navodila:

Ko prvič uporabite, je treba odpreti črni gumb nad svetilka telesa (vsak pritisnite bo test) ali odprite lučka z daljinskim upravljalnikom.V dnevu, sončne celice se bo izpostavljen sončni svetlobi za polnjenje, in se bo samodejno svetijo ponoči.To je mogoče napolniti v sonce za 5-12 ur, in lučka za telo se lahko na za 6-8 ur.

Uporaba področje sončne cvet bazen svetlobe:

Uporablja se lahko v kadi, bazen, ribnik, ribnik , kopalna kad igrače, vrtno prehod, balkon, dvorišče, okraski, itd., dokler sonce se lahko uporablja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5