Opis

Opis:

Uživajte v lepoti svetlobe in sence na vaše ograje s temi sončni pogon krova luči.Imajo avtomatsko stikalo, ki se vklopi in izklopi po svetlobi.Ne napeljave je potrebno, le gori, ki jih na vaš ograjo in naj jih zaračuna čez dan.So IP65 vodotesen, tako da vam ni treba skrbeti, dež ali sneg.

Značilnosti:

Material: ABS, LED lučka kroglice

Barva: Bakrena

Svetloba, barva: bela ali toplo svetlobo

Sončne celice: 2V/60mah

Baterijo: 1,2 V/600mah

Čas polnjenja: približno 6 ur

Čas osvetlitve: približno 8 ur

Velikost izdelka: 12x6x11cm/4.72x2.36x4.33in

Izdelek teža: 140 g

Seznam Vsebine:

sončna paluba svetlobe* * 1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Sončno energijo: Uživajte okolju prijazno in stroškovno učinkovite razsvetljave s temi sončne ograjo luči.Uporabljajo sončno energijo in luč, pretvorba energije za osvetljevanje vaš zunanji prostor.

2.Dež Odporne Design: Te solarne ograjo luči so IP65 nepremočljiva design, ki zagotavlja njihovo trajnost v dež.So močne in zanesljive in lahko zdrži vse vremenske pogoje s svojimi nepremočljiva design.

3.Bronasto Kotanjo Videz: lisasto svetlobe in sence na stenah so bile ustvarjene z bronasto kotanjo videz teh sončne ograjo luči.Bi vaš zunanji prostor bolj prijeten in romantičen.

4.Enostavno Popraviti: Sončne ograjo luči so brez težav in stroškovno učinkovito, da ga namestite.Le vijak, ki jih na katero koli mesto in pustite jih dobili, ki ga poganja sonce.Ki jih ne potrebujejo napeljave ali električne energije, tako da boste lahko uživali svoje svetlost in varnosti.

5.Primeren Za Različne Kraje: Ali želite, da se osvetlitev vašega doma, vrta, hodnik, ograje, na prostem park, ali verando, te solarne ograjo luči lahko svoje potrebe in ustvariti toplo in prijetno vzdušje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5