Opis

1Set 420 LED Zastavo Neto Lučka Ameriški Niz Luči Za Dan Neodvisnosti Ameriško Zastavo Niz Luči na Prostem Osvetljeno ZDA Zastavo Vode, ki so Dokaz Viseči Okras

Značilnosti:

【Ameriško Zastavo Svetlobe】Prikažite vaš patriotske duha s to edinstveno LED zastavo čisti luči.Super za Spominski Dan, dan Neodvisnosti, 4. julija okraski, Božič, festival , počitnice , stranke in mnogi drugi praznovanje priložnostih.To Ameriško Zastavo dekor zasnovan je lahko prenosljiv,začasno, prilagodljiv za uporabo, dana na drevesa, trte, verando, streho, okno spalnice, balkon, stene, prinaša toplo in prijetno vzdušje v vaš dom ali stranke.

【Popoln Slog in Velikosti】420 Led, 2m x 1m/6.5 m x 3.28 ft.Visoko svetlost LED je energetsko učinkovit, prihranek stroškov, dolgo življenjsko dobo.Jasno, plastični okvir gradnje omogoča zastave je mogoče videti na obeh straneh.

【Enostaven za Namestitev】Enostavna namestitev s preprosto priključite neposredno priključite in ga izključite za vklop in izklop.

Bela ,rdeča, svetlo modra barva zastave niz luči, široko uporabo v zaprtih d prostem, kot so stene, dvorišč, vrtov ipd.Varčevanje z energijo vir svetlobe.Lahko visi na steni ali skoraj kjerkoli.

【Široko Uporabo】Odlična dekoracija za Spominski Dan, dan Neodvisnosti, 4. julija okraski, Božič, praznik, stranke in drugih priložnostih.To se lahko dajo na steno, vrt, balkon, Ograje itd.

Opis Izdelka:

1Set 420 LED Zastavo Neto Lučka Ameriški Niz Luči Za Dan Neodvisnosti Ameriško Zastavo Niz Luči na Prostem Osvetljeno ZDA Zastavo Vode, ki so Dokaz Viseči Okras

Material: PVC

Barva: kot na sliki, (Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko so rahlo barvno razliko.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala!)

LED: 420 LED

Velikost: 200x100cm,(Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5