Opis

PD 30W Avtomobilski Telefon, Polnilnik, QC, USB 3.0 priključek za Polnilnik USB Tip C Avto Napajalnik za Hitro Polnjenje za Samsung Xiaomi

Funkcija:

1. Čvrst in Vzdržljiv: S svojo stilsko videz, ta avto polnilec je opremljen z ABS ognjevarne lupino, ki je odporna na visoke temperature in vpliv.To je zgrajena do zadnjega in prenese vsakodnevno obrabo.Vgrajen stabilizator zagotavlja popolno zaščito pred prevelik tok, čezmerno polnjenje, in pregrevanje baterij, ki zagotavljajo varno polnjenje za vaše naprave.

2. Univerzalni Združljivost: Featuring a Tip-C (PD 30W) in USB (QC3.0) vrata, ta telefon polnilnik omogoča hitro polnjenje dveh naprav hkrati.To je univerzalno združljiv z vsemi Android in Apple mobilne naprave, zaradi česar je primerna za večino pametnih telefonov in digitalnih izdelkov na trgu.

3. Priročen in Enostaven za Uporabo: Ta avto USB adapter je kompakten, lahek in prenosljiv, zaradi česar je enostaven za prevoz in uporabo na poti.Lahko preprosto napolnite vaše naprave, ki uporabljajo ta avto polnilec v različne nastavitve, na primer doma, potovanje, ali v pisarni.

4. Učinkovito Polnjenje: želite pomoč iz hitro polnjenje zmogljivosti Tipa C in vrata USB na tem USB priključek za polnilnik.Uživajte hitro polnjenje za vaše naprave, ki zagotavljajo minimalno stroške in povečujejo produktivnost v času vašega potovanja.

5. Varno Polnjenje: vedite, vedoč, da vaše naprave, so zaščiteni, medtem ko se polni.Avto napajalnik je vgrajen stabilizator in varnostne funkcije, preprečevanje glede na trenutne, čezmerno polnjenje, in pregrevanje baterij, ki zagotavljajo brezskrbno polnjenje izkušnje.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Izhodni Vmesnik: USB,Tip C

Električno napajanje: USB

Številka Modela: Telefon Polnilnik

Tip: Avto Polnilnik

Max.Izhodna Moč: 30w

GaN: št.

Uporablja Hitro Polnjenje Protokoli: QC3.0 PD30W

Material: ABS

Barvi(opcija): črna/bela

Velikost izdelka: 62x25x25mm/2.44x0.98x0.98inch

Vhod: 12V-30V

Izhod:

USB-A: 5V/3A 12V/1,5 A(QC3.0)

Tip-C: 5V/3A 9V/3.33 12V/2,5 A (PD30W)

PD: PPS 3.3-5.9 V/3A 3.3-11V/2.75 A

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Avto Polnilec

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5