Opis

Bullet Točk:

1.Trajne in Colorfast: Izdelani iz kakovostne medenine, to pipo je, odporne na obrabo in ima dolgo življenjsko dobo.To lahko prenesejo težkih vremenskih pogojih in se upreti barve.

2.Vode-prihranek: Ta zunanji proti zmrzovanju pipo značilnosti medenina krogelni ventil konico, ki preprečuje uhajanje ali zamašitev, ki zagotavlja visoko kanal za pretok in nemoten pretok vode.Lahko shranite vode in čas s to trajno in učinkovito pipo.

3.Vreme-dokaz: Ta zunanji pipo je izdelan iz visoko kakovostnih medenina material, ki je ni lahko deformira ali poškoduje.To lahko zdrži visoko temperaturo in poledice brez razpok ali pušča.

4.Enostavna Montaža: Brez dodatnih orodij ali pribor, ki zahteva.Preprosto privijte na pipo z rokami in uživajte v dobro tesnjenje uspešnosti.Razširjene nit design zagotavlja varno prileganje za katero koli zunanjo pipo.

5.Odstranljiva Šoba Nasvet: Ta zunanji pipo zunanja oblika odstranljivo šoba nasvet, ki vam omogoča, da z lahkoto odstranijo vso umazanijo ali naplavin iz pretok vode.Uživajte tako teksturo in otipljive užitek s to težka pipo.

Opis:

Bi zalivanje vašega vrta prepir z našega Vrta Vode Pipa!Odporna na razbarvanje in ne zlahka deformirana, naše pipo zagotavlja letih uporabe.Z nemoten pretok vode in brez dodatnih orodij ali pribor potrebno, to pipo zagotavlja tako teksturo in otipljive užitek.

Specifikacije:

Material: medenina

Teža: enotni 180 g dvojno 340g

Velikost: enotna 13 x 8 cm dvojno 15 x 10 cm

Seznam:

Zunanji proti zmrzovanju Pipo x1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5