Opis

Toaletni papir držalo je narejeno iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, robustna in vzdržljiva, št rjo, korozijo in oksidacijo odpornost, vlago,-dokazilo in vlago,-dokazilo, ki je primerna za stranišča, kopalnice, spalnice, dnevne sobe, kuhinje, pisarne, hoteli, itd.

Vgrajena polica za organiziranje mokri robčki, rešuje problem shranjevanje mokre krpice ali osebnih predmetov, za ženske ali druge pomembne postavke v kopalnico.Ohraniti vaše osebne predmete proč.

Mokro tkiva polje sprejme nepremočljiva design s zaviti robovi.Vi lahko postavite mobilnih telefonov, cigaret in drugih predmetov v tuš, ne da bi se zmočil.Box design, enostaven za prevoz.

2 Namestitvene Metode: toaletni papir držalo za ne-vaja namestitev lahko preprosto priložene čiste in gladke površine, kot so ploščice, steklo, nerjaveče jeklo, marmor itd., da bi se izognili površinske poškodbe.Poslikane stene, ometane stene, cementa, betona, stene in ozadja lahko nastavite tudi z vijaki.Papir roll imetnik lahko imajo do 4 kg brez poškodb stene.

Toaletni papir držalo ima velik stojalo za shranjevanje, kamor lahko shranite vse vaše manjše predmete, kot so mobilni telefoni, ponovno zvitkih, denarnice, ključe, ure in več.Dodatne razširitve, ki omogoča, da postavite dišeče sveče, parfumi in več.

Barva:črna

Material:Nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

1 x papirnato brisačo imetnika

1 x samolepilna nalepka

1 set x vijak za pribor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Čas pošiljanja: Vseh izdelkov, smo lahko dostava v 3~8 delovni dan, na običajno smo glede na naročila kupcev čas za pakiranje in odpremo, moramo skrbno preveriti kakovost blaga, preden se na Ladjo, Zato si vzemite nekaj časa, da ravna.O številko za sledenje update: Če je vaš številko za sledenje ni logistics informacije, kot je na tisoče pošiljk, poslanih v tujino, logistična podjetja, ki niso posodabljanje logistične informacije se, prosim, obrnite na nas prvič, vljudno Prosim ne neposredno odprete spora.Smo prvi čas za vas, da reševanje!Ali lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5