Opis

Opis:

【Milo Razpršilnik】: Pritisnite milo razpršilnik za čiščenje artefakt, in pritisnite z 1 roko, da samodejno odpovedati detergentom.To je čisto in okolju prijazno, prihranek časa in truda, in je priročno in hitro.

【Materiala】: V Pomivalni Milo Črpalka Razpršilnik je izdelano iz kakovostne ABS plastika material, ki je zanesljivo, kakovostno, trajno in se lahko ponovno uporabi.

【Prihranek prostora】: velikost Jed Milo Razpršilnik je le 13.5cmx11cmx8.5 cm/5.31inchx4.33inchx3.35 palca, ki je majhna in ne zavzamejo prostora, varčevanje kuhinja prostor.Lahki in skrbi brezplačno, enostavno opravljati hišna opravila.

【Enostaven Za Uporabo】: Gobo Nosilec je preprost za namestitev in enostaven za uporabo.Tekočino, ki se sprosti z 1 pritisnite in čiščenje rešitev je količinska ne izgubljamo, in to prihrani čas in trud z 1 pritisnite.Dodajte čistilo enkrat in jo uporabite večkrat.

【Z Gobo】: 2 v 1 Milo Razpršilnik prihaja z gobo.Multifunkcijski, dober pomočnik za kuhinjo, čiščenje, lahko uporabijo za čiščenje lonce, posode, korita, peči, itd.Milo razpršilnik z goba ni samo malo helper doma, ampak tudi super darilo za vaše prijatelje in sorodnike.

Specifikacija:

Material: ABS plastika

Velikost Grafikona:

13.5cmx11cmx8.5 cm/5.31inchx4.33inchx3.35 palca

Paket Vključuje:

1 Posoda Za Milo Razpršilnik

1 Goba

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5