Opis

Bullet Točk:

1. Odporne na obrabo Material: čopič glavo je narejen iz silikona, materiala, ki je mehek in decontaminating.Ne shed lase ali preoblikovanje, in lahko gredo globoko v cevovodu, za čiščenje vseh koncev wc in naj bo popolnoma čista.

2. Pustite Prostor: To ščetko in imetnik komplet je opremljen z brezhibno stenske nalepke, tako da se jo lahko namesti na steno, brez vrtanja.To pomeni, da je enostaven za namestitev in prihrani prostor v vašo kopalnico.

3. Higienski Design: wc ščetko in imetnik nastavite ima notranji votlih načrtovanja, ki zagotavlja, da kaplja s čopiča glavo lahko odteče hitro v vgrajen predal za shranjevanje vode, vodenje čopič glavo suho in higienično.

4. Enostavna Namestitev: Izkušnje enostavno in priročno čiščenje s to ščetko in imetnik niz, ki je vetrič, montaža in prihaja v polje.Izpolnite ročaj z detergentom, pritisnite gumb in gledati kot prilagodljiv in trpežna ščetka očisti glavo.

5. Čudovito Darilo: Uživajte v čistem in suhem kopalnica z našo ščetko in imetnik set.Ločljivih krtačo glavo in prezračevane imetnik design, enostaven za čiščenje in suh, kar je veliko darilo za družino in prijatelje, ki vrednost higieno in udobje.

Opis:

Naše Ščetko z Imetnik je odlično orodje za čiščenje!To je opremljen z brezhibno stenske nalepke, zaradi česar je enostaven za montažo brez vrtanja.Dekontaminacijo tehnologija preprečuje prelivanje in sega globoko v cevovodu, za temeljito čiščenje.Čopič glavo kaplja v vgrajen predal za shranjevanje vode, zagotavljanje ni nered.To je enostaven za montažo in naredi velik dar za družino in prijatelje.

Specifikacija:

1. Material: Silikon+ABS

2. Teža: približno 250 g

3. Velikost: približno 10*9*44 cm/3.93 x 3.54 x 17.32 palčni

Seznam Vsebine:

Ščetko x 1pcs

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5