Opis

Novo Novo Kopalnico Proti Blokiranju Korito Filter Insektov-dokazilo Anti-vonj Možganov, Prevleke za Ustavljanje Dlake Živilskih Odpadkov

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Enostavna Namestitev: Naša Kopalnica Proti Blokiranju Korito Filter je zasnovan za enostavno namestitev, ki vam omogoča, da hitro in brez truda preprečiti maši v vašo kopalnico umivalnik.Ni potrebe po strokovno pomoč ali zapletena orodja.

Premium Kakovost Materiala: iz premium kakovosti silikona, naša Kopalnica Silikonski Talni Odtok zagotavlja trpežnost in dolgotrajno delovanje.Učinkovito preprečuje uhajanje vode in zagotavlja zanesljivo rešitev za vašo kopalnico talna drenaža potrebe.

Učinkovito Lase Zamašek: Tuš Možganov Jedro Lase Zamašek je posebej zasnovan tako, da ulov las in prepreči maši v vaši tuš možganov.Njegove inovativne design omogoča enostavno čiščenje in zagotavlja nemoten pretok vode, vodenje vaše tuš možganov jasno in brez blokade.

Vsestranska Uporaba: Naši Kad, Tuš Možganov Kritje Lase Zamašek je primerna za uporabo v obeh kopalne kadi in tuš kabine.Njeno učinkovito lase-lov mehanizem preprečuje lase iz zamašitev vaš možganov, zagotavljanje brez težav kopanje izkušnje.

Multi-funkcionalna Zasnova: Naše Insektov-dokazilo Anti-vonj Možganov se ne nanaša le na preprečevanje žuželke in neprijetne vonjave iz vnos vaših možganov, vendar tudi učinkovito blokira vse ostanke hrane ali odpadki iz povzročajo blokade.Primerna za uporabo v kuhinjah in kopalnicah, ti možganov zajema zagotavljajo celovito zaščito za vaš dom drenažni sistem.

Specifikacija:

Material: S ilicone

Barva: Roza, Zelena, Mornarsko Modra

Opombe: Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi kot v realnem.Paket Vključuje:

1*Možganov Lase Catcher

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili z ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Če imate kakršna koli vprašanja glede naročil, prosim, in se obrnite na nas najprej bomo vam izpolnjujejo odgovor.Ker vaša podpora je naša gonilna sila.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5