Opis

Prosimo, Upoštevajte,: Izdelek Specifikacija: velikost Izdelka:65x220mm rezervoar Vode:450 ml Značilnosti: 1.Enostaven za uporabo:plastični milo razpršilnik je priročno oblikovane z enostavno pritisnite odpravijo gumb za enostavno uporabo. 2.Vizualizacija okno:450 ml prostornine,preostali znesek je viden,ni treba dodati tekočino pogosto. 3.Enostaven za namestitev:Namestitev s priloženim non-označevanje nalepke za varno fit,to steno nameščenih hand sanitizer črpalka se lahko enostavno namesti v nekaj minutah. 4.Multi-namen:Idealen za uporabo z roko, milo,šampon,balzami,body wash,losjon,facial cleanser,itd. 5.Uporaba scenarijev:primerna za poslovne in javne prostore,pisarne,restavracije,supermarketi,stadion,trgovski centri,šole,bolnišnice.Nasveti: Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Že v naprej najlepša hvala za vzeli čas, da preberete in razumete.

O Ladijski

1.Bomo dobaviti blago, do cilja glede na naslov vašega naročila.Prosim, pomagajte, da preverite, ali naslov, ki ste izpolnili je končni naslov.

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.Za oddaljena območja,mi bo dal prednost, da preverite, ali drugih logističnih kanalov je mogoče uporabiti.Če ne,smo vam zaračuna dodatne pristojbine za oddaljena območja,hvala vam za vaše razumevanje.

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas,vljudno prosim, pustite pozitivne povratne informacije in pet zvezd,če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5