Opis

Dvojno psu napajanje 24-Pin ATX priključki kabel:Omogoča, da povežete 2 PSU za vaš ATX matične plošče in so tako moč na komponente.

Združljiv s 24 pin in 20 pin ATX matične plošče:moški vtič mainboard je 5557 24pin (20+4) na enem koncu, 5559 24Pin na drugem koncu,in 20Pin stare mainboard, se lahko uporabljajo tudi.

Brez nadgradnjo za Napajanje Enote:Oba 2 napajalne Enote bo powered up z enotno matično ploščo.Uporabite drugi PSU, da moč je več grafičnih kartic, ne da bi morali nadgradnjo vaše obstoječe napajalne enote.

Enostaven za uporabo:Samo priključite 24-pin glavni napajalni kabel v priključek v moški vtič na vašem PSU, nato pa priključite drugi konec matične plošče, in plug sekundarnega napajanja v drugo 24PIN ženski vtič stikalo za vklop ob istem času.

Široko fit:Omogoča povezovanje drugi uporabniki Plačilnih storitev za ATX matične plošče, ki je zelo primerna za rudarstvo različice (kot BitCoin Mining )in dvojno PSU igre.In je delal odlično z corsair.

barva: črna

Material: PVC

Velikost: približno 30 cm

Vsebina Paketa:

5 x 24 Pin Dvojno PSU Napajalni Kabel Podaljšek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5