Opis

E7S Brezžične Slušalke Nepremočljiva Glasbo, Slušalke LED Zaslon Deluje Na Vse Pametni telefon Bluetooth, Združljiva 5.3 Brezžični Čepkov

Funkcija:

1. Univerzalni Združljivost: brezžični čepkov funkcija najnovejše Bluetooth, Združljiva 5.3 tehnologije, izboljšanje prenosa za stabilno in nizke latence poslušanje izkušenj.Prav tako je združljiv z vsemi Bluetooth-Združljivih napravah, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, in še več.

2. Dolga Življenjska doba Baterije: Vsak slušalke lahko traja do 4-5 ur z enim polnjenjem, z dolgo življenjsko dobo baterije zmogljivosti.

3. En korak Auto Pairing: brezžična Bluetooth-Združljive slušalke prihajajo z en korak seznanjanje tehnologije.Preprosto jih vzeti za polnjenje primeru, in "E7S" bo samodejno prikažejo na vaše za iPhone/Android pametni telefon.V nekaj sekundah, boste v svoj glasbeni svet.

4. LED Zaslon Zaslon: premišljen LED zaslon zaslon prikazuje polnjenje primeru je raven napolnjenosti baterije, zaradi česar je enostaven za monitor.

5. Lahki in Udobno Prilegajo: slušalke ne samo poglej stilsko in elegantno, ampak tudi zunanja oblika ergonomska oblika, ki jih naredi super lahka in zelo udobna za nošenje za dalj časa.

Specifikacija:

Model: E7S

Barva: Bela, Črna (neobvezno)

Čip: Jerry

Bluetooth, Združljiva različica: 5.3

Rog: 8 mm

Slušalke baterija: 45mAh

Polnjenje primeru baterije: 200mAh

Glasba čas: 3-4 ure

Čas pogovora: 4-5 ur

Slušalke čas polnjenja: približno 40 minut

Polnjenje trajanje polnjenja prostor: približno 3 ure

Komunikacijska razdalja: 10M

Pakiranje velikost: 80 * 140 * 30 mm/3.15 * 5.51 * 1.18 v

Teža: 65g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2 x Slušalke (levi in desni ušesa)

1 x Polni Primeru

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Navodila za uporabo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5