Opis

In-Ear Slušalke Dvojni Magnet Dinamičnega Voznika Žične Slušalke za Zmanjševanje Hrupa z Tuning Stikalo 3.5 mm Jack Zaslon Slušalke

Funkcija:

1. Elektronski Frequency Division Tehnologije: S tremi iskanje stikala in štiri različne iskanje stilov, te slušalke se uporabljajo elektronske frequency division tehnologije, da zadovolji različne posluša želje in različne scenarije.

2. Pol-odprte Akustični Votlini Design: Featuring pol-odprte akustični votlini design, čepkov ohraniti ravnotežje tlaka znotraj votlino, zagotavlja mehkejši, lažji in bolj udobno zvoka z surround zvoka in zvočnih učinkov.Ta načrt tudi pomaga ublažiti pritisk na eardrums, ki vam omogoča, da uživate v glasbi v udobje.

3. Dinamični Tuljavo Enota Design: Te slušalke so oblikovane z dinamično tuljavo enot, da bi zmanjšali upornost in poveča občutljivost, ki omogoča uporabo mobilnih naprav za pogon jim z lahkoto, medtem ko še vedno proizvodnjo visoko zmogljivih kakovost zvoka.Ni potrebe po dodatnih ojačevalnikov ali drugih naprav, da bi dosegli odlično doživetje zvoka.

4. Sam Design Kabel: slušalke so oblikovane z zamenljivi kable, ki omogoča uporabnikom, da zamenjate različne vrste kablov, da zadovoljijo svoje potrebe v različnih scenarijev, ki zagotavljajo uporabnikom z bolj udobno in raznoliko uporabniško izkušnjo.

5. Ergonomska Oblika: V čepkov funkcija ergonomsko obliko, ki zagotavlja udobno nošenje tudi po dolgih ur uporabe.So prišli tudi z izolacijo spominske pene, ušesni čepi, ki učinkovito blokira zunanji hrup, ki omogoča, da se potopite v visoki kakovosti glasbe.

Specifikacija:

Slog: V uho

Sporočilo: ŽIČNO

Vokalizmu Načelo: Dinamični

Nadzor Gumb: Da

Nadzor Glasnosti: Da

Vrsta Vtiča: L Krivljenje

Kategorija: Slušalke & Slušalke

Material: Plastika

Specifikacija: brez mic ali z mic (neobvezno)

Barva: Bela, Črna (neobvezno)

Nošenje metoda: uho, zavijanje

Impedanca: 22 Ω

Frekvenčni razpon: 20-20000Hz

Vrsta vtiča: 3,5 mm

Dolžina kabla: 1.25 m

Občutljivost: 108dB

S kablom: Da

Bruto teža: 75 g

Pakiranje velikost: približno 95 * 72 * 32mm/3.74 * 2.83 * 1.25 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 Par x Slušalke

7 Parov x Slušalke Rokav

1 x 3.5 mm Jack Kabel

1 x Navodila

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5