Opis

Namizni Računalnik z Gumbom za Vklop Stikalo Z Modro/Zelena/Pisane lučke LED Zunanji Računalnik Vklop/Izklop, Gumb za Podaljšek Kabla 2/4M RAČUNALNIKU Motherboard Zunanji Zagon za Domačo Pisarno

Funkcija:

1. ON/OFF Stikalo za Namizni Računalnik: Razširitev ali preselitev na namizni računalnik z gumbom za vklop stikalo za lažji dostop in delovanje v doma ali v pisarni nastavitve.Premaknite gumb za vklop, da bolj priročno mesto, ki ustreza vašim potrebam.

2. Dovolj Dolžina Kabla: zunanji računalnik moči na off prihaja z 2-meter/4-meter dolg kabel, ki zagotavlja prilagodljivost in udobje za nadzor vaš računalnik je moč celo v težko doseči mestih.Uživajo svobodo nadzor računalnika na daljavo.

3. Mehanski Ključ Stikalo:, Izdelani z mehanskim ključem stikala za RAČUNALNIK stikalo za vklop gumb za razširitev funkcije, ki vam daje zadovoljno in odzivno tipkanje izkušnje, podobne pritiskom tipke na mehansko tipkovnico.

4. Tri Svetlobne Učinke: RAČUNALNIK z matično ploščo zunanji zagon funkcije tri svetlobne učinke - enotni-barva stalna modra/zelena osvetlitev ali živahno mavrica kolesarjenje učinek.Izberite svetlobnih učinkov, ki ustreza vašemu stilu in željam za vizualno privlačno moč, nadzor izkušnje.

5. Kompakten in Prenosen: Z lahkimi design, ki tehta samo 28 gramov in debeline 1,5 cm, ta gumb, podaljšek kabel je primeren za različne nastavitve, kot so dom, pisarne, hoteli, internetne kavarne, in še več.Prav tako ima močan dvostranski lepilni na dnu, zagotavlja varno postavitev na vaši mizi.Paket vključuje angleška navodila za montažo.Preprosto priključite napajalni SW in +HDD priključki na matično ploščo pritrdite na lepljive plošče na primerno mesto, in začnete uporabljati moči na off stikalo.Druga možnost je, da uporabite rezervni cepilec za povezavo obeh prvotni računalnik z gumbom za vklop in zunanji gumb za vklop istočasno.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Moč Podaljški

Številka Modela: Namizni Računalnik Z Gumbom Za Vklop Stikalo

Package: Da

Barva: Oranžna

Svetlobni učinek (neobvezno): modra vedno na, zelena vedno na sedem barv cikel

Dolžina kabla(izbirno): 2 m, 4 m

Material: ABS

Mehanske gred: lahko spremenite mehanske gred različne roke občutek

Montaža: nevidno lepilo prilepite

Debelina: 1,5 cm

Teža: 28-40 g

Namestitev:

Obstajajo samo štiri žice, SW power, power LED+, power LED-.Povežite te štiri žice na ustrezne lokacije na matično ploščo v zameno, ali uporabite rezervni cepilec za povezavo obeh prvotni računalnik zagonski ključ in zunanji zagonski ključ.

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Stikalo

1 x Vzporedni Kabel

2pcs x Nevidno Dvostranski Lepilni Blazine

2pcs x Vezi

1 x Ročni

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5