Opis

Dodaj igriv dotik vaše Božično drevo s temi snežaka okraski!Narejen je iz visoko kakovostnih akrilnega materiala, so trpežne in bo trajala veliko počitnice letnih časih.Kot nalašč za družinska srečanja, ti okraski ponujajo praznična način, da dodate slikovno interesu, da vaše drevo in praznovanje, veselje Božič.

Specifikacija:

Ime: Snežaka, Okraski za Božično Drevo

Teža: (pribl.)25g

Velikost: (pribl.)6*8*0.3 cm/2.36*3.15*0.12 cm

Material: Akril

Seznam Vsebine:

Snežaka, Okraski za Božično Drevo,*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Božično Drevo Mora Imeti: veselje za vaš dom s temi praznični snežak okraski.Featuring očarljivo zasnovo snežaki holding rokavice in prihajajo v različnih oblikah in velikostih, oni so kot nalašč lepe Božično dekoracijo za svoje drevo.Ustvariti toplo in praznično vzdušje, da je vaša družina bo všeč.

2.Dolgotrajno Užitek: Uporabljajo te snežaka, okraski za Božično drevo leto po letu, z njihovo trajno in večkratno uporabo akril materiala.Svoje nezlomljiv zasnova zagotavlja dolgotrajno dodatek za vaše počitnice dekor zbirko.

3.Področje Uporabe: Proslavi kateri koli prostor s temi vsestranski snežaka okraski.Njihova večnamenska design vam omogoča, da okrasite vrata, okna, metrov, in zunanji strani, poleg tega, da dodate praznični navijanja za vaše Božično drevo.

4.Kot nalašč Prisotni: uljepšati svoje ljubljene' počitnice sezona, tako da jih ti prekrasni snežaka, okraski za Božično drevo.Odlično darilo za sodelavce, družino in prijatelje, če želite dodati veselje in čar svoje praznične proslave.

5.Praznično Naglas: Ustvarite čudovito wonderland z našo Snežaka, okraski za Božično drevo.Dodajanje praznično pritožbe in svetle barve, oni oko-lov dekoracijo, ki povečuje splošno vizualni obresti vašega doma.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5