Opis

Opis:

Spinning Pero je vrednotena na obeh straneh za povečanje ravnotežje in stabilnost, zaradi česar je lažje najti ravnotežje točke, izboljšanje fleksibilnosti uporabe.

Pero Predenje Mod uporablja visoko-kakovostnih PE materiala, ki je udoben, da imajo, gladko pisanje, in tudi vodo, odvajanje, ki vam omogoča, da izkušnje, veselje do pisanja.{

Specifikacija:

Shell material: PE

Glavni uporabo: pisarne, tiskovine

Model: gel peresa

Seznam vsebine:

4*Predenje Pero

Opomba:

1.Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2.Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Jedrnat in Jasen: Pero Predenje Peresa sprejme risanka tiskanje slog, ki je jedrnato in jasno, brez preveč okraski ali vzorce, ki kažejo, preprostost.

2.Stabilna in Ravnovesje: Spinning Pero je vrednotena na obeh straneh za povečanje ravnotežje in stabilnost, zaradi česar je lažje najti ravnotežje točke, izboljšanje fleksibilnosti uporabe.

3.Tudi voda praznjenje: Pero Predenje Mod uporablja visoko-kakovostnih PE materiala, ki je udoben, da imajo, gladko pisanje, in tudi vodo, odvajanje, ki vam omogoča, da izkušnje, veselje do pisanja.

4.Oprostitev stres: vrtijo pero lahko vlak, roke, oči in cerebellum.Dolgoročno usposabljanje, ki lahko pomagajo izboljšati koncentracijo, spomin in sposobnost učenja.Poleg tega lahko tudi vam pomaga znebiti tlak dela in življenja.

5.Lepo Darilo Izbiro: lahko bi ti gaming prst pisala kot so darila, s prijatelji, sorodniki, sodelavci, sošolci, na Zahvalni dan, Božič, Novo Leto, rojstni dnevi, itd., pokazati svojo ljubezen in skrb.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5