Opis

1~8PCS Bakrene Pločevine Pralni stroj Pipo Kotni Ventil Pp Pipo kromirani Mat Črna Hladno Vodo Vtičnico Trdna Vrt

Opis:

Ime Izdelka: Mini Pralni Stroj Pipa

Slog: 4 Vrste

Material: Medenina

Velikost: Približno 9.4*5.4 cm

Površinske Tehnologije: Chrome Plating

Izdelek Spool: Medenina Spool

Značilnosti Izdelka: Mini Ne Zavzamejo Prostora

Specifikacije:

【Trdni Brass Eno Hladno Steno Mount Pipo Prostem Vrt Mop Bazen Pipo】Trpežnih In Kakovostnih Eno Hladno Steno Mount Pipo Je Izdelan Iz Trdne Medenine, Kot Nalašč Za Na Prostem Vrt, Mop Bazen In Drugih Uporabo Na Prostem.Bakreni Material, ki Zagotavlja dolgotrajno Delovanje.

【Trajne Baker Pralni Stroj Pipo Za Uporabo Na Prostem】Te Pralne Stroje, Pipe So Izdelana Iz Močnega Bakreni Material, Ki Zagotavljajo Trpežnost In Dolgo Življenjsko Dobo.Primerni So Za Zunanjo Uporabo In Lahko Zdrži Vse Vremenske Razmere.

【Visoke Kakovosti Eno Hladno Steno Mount Pipo Za Zunanji Vrt】, Da Je To Ena Hladno Steno Mount Pipo Je Izdelan Iz Visoko Kakovostnega Materiala, Ki Je Kot Nalašč Za Na Prostem Vrt.Njegova Robustna Konstrukcija Zagotavlja dolgotrajno Uporabo.

【Dolgotrajno Bakrene Podložke Pipo Za Mop Korito】Te Bakrene Podložke Pipe So Namenjeni, Da Prenesejo Težke Od Mop Korito.So Trpežne, dolgotrajno In Lahko Prenesejo Težkih Pogojih

【Trmast Eno Hladno Steno Mount Pipo Za Zunanji Vrt】, Da Je To Ena Hladno Steno Mount Pipo Je Izdelan Iz Trdne Medenine, Vzdržljiv In Trajen, Kot Nalašč Za Na Prostem Vrt.Je Odporna Proti Koroziji In Lahko Zdrži Zunanji Elementi.

Paket Je Vključeno:

1 * Vodo zaporni ventil

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5