Opis

Dodate uvodno noto vašega doma, vhod s to elegantno in očarljivo Sezonsko Dobrodošli Prijavite.Izdelan iz masivnega lesa in featuring pade tema stranka design, ta znak je kot nalašč za vse vaše sezonsko okrasitev potrebe.

Ime izdelka: dobrodošli znak

Velikost: 30 cm

Material: les + traku

Seznam:

Dobrodošli Znak Za vhodna Vrata x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Sezonsko Navdušili: domov Prinesli veselje, jeseni in pozimi s to očarljivo dobrodošli znak za vhodna vrata.Okrašen z lepo chrysanthemum , maple leaf poudarki, in 30 cm kariran lok, je odlična izbira za spicing do svoje sezonske dekor.

2.Dolgotrajna uporaba: Oblikovana z zaščito pred soncem, to trajno masivnega lesa znamenje, je močnejše in debelejše za celoletno uporabo.Anti-fade zasnova zagotavlja gostje so pozdravili z živahno "Dobrodošli" vsak čas.

3.Širok spekter uporabe: Obesite na vaš vhod, sprednji verandi, dnevna soba, ali kaminu.Svojo vsestranskost deluje tudi kot edinstven dekor za nazaj, vrata, police, ali steno, krepitev ambient prostora.

4.Dvigniti Vzdušje: Napolni vaše počitnice doma dekor s toplo, vabi vibe z dodajanjem ta eleganten in šarmanten kmečko dobrodošli znak, ki izžareva čudovito in prijetno vzdušje, ki izboljša celoten videz in občutek vhodna vrata.

5.Dodaj veselje in toplo: Ustvariti veselo razpoloženje, ki je primerna za veliko Noč, Božič, pade tema stranka, Festival Žetve, in drugih priložnostih.Širiti ljubezen in ustvarili odlično vzdušje za svoje goste, da se počutijo dobrodošle.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5