Opis

Earclip Slušalke Zmanjšanje Hrupa Brezžične Slušalke Nepremočljiva Nižjo Porabo Energije, Bluetooth, Združljiva 5.3 Šport Čepkov

Funkcija:

1. Clip-on Design za Udobje: uho posnetek oblikovanje teh Bluetooth-Združljive slušalke ponuja revolucionarno, udobno in zdravo pristop, ki odpravlja potrebo po čepkov, ki skrbi za vsa ušesa velikosti.

2. Koži Prijazen Material: Izdelan z visoko elastičnost in koži prijaznih materialov, te slušalke se lahko prilagodi in raztegne, da se prilega vse uho obliko.Tehta le okoli 6 g na uho, so lahke in udobno nošenje izkušnje.

3. Nič Latence: Featuring inovativno tehnologijo Bluetooth, Združljiva 5.3 čip, ti čepkov dostaviti glasbo in klice z minimalno zamudo, nižja poraba energije in večjo stabilnost.Uživajte brezhibno zvočno izkušnjo z jasnejšo kakovost zvoka.

4. Hrup-Preklic Tehnologija: Opremljena s state-of-the-art noise-preklic tehnologije, te brezžične slušalke učinkovito zmanjšanje hrupa v okolju je med klici, bistveno izboljšanje kakovost klica.

5. Univerzalni Združljivost: Ti uho posnetek slušalke so v celoti združljiva z vsako napravo, ki podpira tehnologijo Bluetooth, Združljiva povezovanje.Brezžično uživajte udobje in združljivosti med različnimi napravami, kot so pametni telefoni, tablični računalniki in prenosni računalniki.

Specifikacija:

Model: YX03

Barva: Črna/Siva/Roza/Beli barvi (opcija)

Bluetooth, Združljiva čip: Lanxun 5656

Bluetooth, Združljiva različica: V5.3

Čas polnjenja: približno 1 uro

Zmogljivost baterije: 50mAh

Čas uporabe: okoli 8 ur

Frekvenca: 20Hz-20KHz

Impedanca: 32 ohmov

Občutljivost: 85 db/mW

Nepremočljiva ocena: IPX 5

Eno uho golimi pralni teža: 6 g

Slušalke velikost: 30 * 25 * 20 mm/1.18 * 0.98 * 0.79 v

Eno uho barvo polje teža: 33 g

Barvo polje velikost: 120 * 90 * 28 mm,/4.72 * 3.54 * 1.1 v

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 x Slušalke

1 x Kabel za Polnjenje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5