Opis

Ročni Majhno Mizo Fan 3 Hitrost in mobilnih Brezžičnih Fan Žep Ventilator USB Polnilne Ultra Tiho z Mačje Uho Znanja Noč Svetlobe 1200mAh za Dormitorij Office Home

Funkcija:

1. Nadgradili Brushless Motor: nadgrajeno polno baker brushless motor malih desk ventilator deluje gladko in učinkovito, saj je močna še tiho pretok zraka.To prihrani energijo in omogoča bolj udobno izkušnjo.

2. 3D Spirala Rezanje Površine in 4-Rezilo Design: 3D spirala rezanje površine in 4-rezilo načrt za namizni ventilator izboljšanje hitrosti vetra za 99%, kljub svoji majhnosti.To prinaša močno in dosledno pretok zraka, ki pomaga ohraniti ste kul v vročem vremenu.

3. Tri Hitrosti Vetra: hladilni ventilator ima tri nastavljive hitrosti vetra, ki vam omogoča, da preklapljate med mehko in močan veter z lahkoto.Uživajte ravno pravo količino hladu, ne glede na to, kje ste.

4. Čudovit Mačje Uho Znanja: luštna mačka ušesa bazo osebnih fan, ne samo doda dotik ljupkost na vaše življenje, ampak služi tudi kot vsestranski stojalo za telefon ali tablični računalnik.To je kot nalašč za zabavo, delo ali prosti čas.

5. Prenosljiv in Prilagodljiv Moč Možnosti: mini ventilator je kompakten in prenosen, zaradi česar je enostaven za prevoz okoli, kamor koli greste.Lahko ga poganja mobile power bank, doma polnilnik ali računalnik vrata USB.Vam ne bo treba skrbeti o iskanju vira napajanja na poti.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Časovna Funkcija: Ni Čas

Moč (W): 5w

Napetost (V): 5V

Dovod zraka: način Vrtljive Krilne

Montaža: Podstavek

Nadzor Način: Mehanski Časovnik Za Nadzor

Vrtljive Krilne Količina: 4

Električno Napajanje: Baterije

Uporaba: Domov

Številka Modela: Desk Fan

Izdelek glavni material: ABS

Polnjenje metoda: USB (Tip C)

Polnjenje vhod: 5 V

Nazivna moč: 2.5 W

Velikost izdelka: 225x105x42mm/8.85x4.13x1.65inch

Izdelek barva: bela, roza, modra, temno modra, rdeča (neobvezno)

Ventilator prestavi: 3 prestave nastavljiv

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Mala Desk Fan

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5