Opis

Opis

Ti zaklad skrinje so iz plastike in posnemajo obliko pirat zaklad , ki je a vzoren načrt, in izgleda retro in elegantna.Lahko se uporabljajo, da imajo bombone, čokoladne kovance, stranka podpira, ali poroko v prid.Uporablja se lahko tudi kot dekoracijo dodate nekaj ustvarjalne in edinstven slog za vaš tematskih stranko ali domačem okolju.

Značilnosti

- Barva: Zlata in črna

- Material: Plastika

- Velikost: 7.5 x 5.3x5.0cm/2.95x2.12x1.97inches

- Ustvarjalne pirat skrinje: To je, kot pravi pirat !Teksturirane design z realističnimi detajli, zaradi česar je videti lepša.

- Vintage stilu: zunaj škatla za shranjevanje ima lepe robovi, klasičnih in občutljivo, retro barve, stil, zelo izrazita.

- Tematskih igrače: Otroci bodo radi uporabljajo te škatle, kot se pretvarja, pirat igrače za igranje in raziskovanje namišljene svetove.

- Več uporablja: Prav tako lahko dal vse majhne stvari, ki v zakladnico, kot so sladkarije, kovanci, itd., in se lahko uporablja tudi kot ustvarjalno okraski okrasite stranka tabeli.

- Edinstvena darila: Pirat zaklad skrinje se lahko uporablja kot rojstni dan darila, počitnice darila, dana v nekaterih majhnih predmetov, in imajo zabavno smetar igro.

12 x Pirat Zaklad, Škatle za Shranjevanje

otroci mini igrače

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5