Opis

Zaščita vaše igralne konzole s to elegantno torbico.Ima naramnico in žepi za opremo.Ohišje je izdelano iz trpežnega materiala, ki se lahko rezerva vpliv udarci in kapljice.Potovanje z vašo igralno orodje v udobje in slog.

Lastnosti:

Barva: Črna

Neto teža: približno 1322g

Opombe:

Tam je ročaj na zgornji del in vrvica za opaljivanje tega na strani vrečke, ki se lahko oblečejo crossbody

Zadrgo na rdeče in bele

Seznam vsebine:

1*kovček za PS5

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Smart Možnost Shranjevanja: Ta igra konzola torbico, ki zagotavlja pametna možnost shranjevanja da lahko enostavno držite konzole, slušalke, polnjenje kabli, in gostitelja.Zaradi tega možnost, ki jo je mogoče organizirati in zaščito vašega gaming pripomočki.

2.Priročen in Prenosen: v Tej igri konzolo torbica je ročno trak in ramenski trak, ki so udobna in preprosta za uporabo.Lahko traja, da se vaše igralne naprave z vami kjerkoli želite.V primeru, da je tudi lahek in kompakten, tako da se ujema tudi v torbo ali kovček.

3.Trdno stališče varstva: lahko preprečite, da bi vaš gostitelj iz tresenje ali trka med prevozom s tem igralno konzolo torbico.To lahko trdno določi gostitelj in je tudi mesta za dodatki, kot so krmilniki, kabli, in polnilnike, ki jih hranijo v svojih stališč in zaščitite opremo pred poškodbami.

4.Svojo Napravo zaščitili pred Vodo in Prahom: Ta igra konzola torbico, ki je izdelana iz vodoodporni najlon tkanine, zunanjost in mehka flannelette notranje zadeve, ki ponujajo veliko zaščito za vašo napravo.To preprečuje, da bi voda in prah iz vnosom naprave, pa tudi medpomnjenje vpliv nenamerno pade.

5.Eleganten in Vsestranski: v Tej igri konzolo, torbico, ki je črna, z rdeče zadrgo, ustvarjanje eleganten in privlačen videz, za vašo konzolo.Uporabiti ga je mogoče za različne priložnosti, kot so shranjevanje, potovanje, ali igre na srečo z vašo konzolo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5