Opis

Igralno Konzolo kovček Najlon EVA Shockproof Neprepusten za Trdo Lupino Zaščitna torbica za Pare Krova Dodatki

1. Izdelane posebej za: torbica je izdelana za Pare Krova in opremo, ki se lahko prilagodi prvotni AC polnilec, mobilne moč, čepkov, flash drive, USB-C HD Multimedia Interface adapter, zložljiva tipkovnica, HD Multimedijski Vmesnik, kabel usb, pomnilniške Kartice in drugo dodatno opremo.

2. Varnost: kovček je narejen iz premium nylon in EVA material, ki je čvrst in trajen in zagotavlja varno dnevno varstvo.Zaradi česar je priročen za shranjevanje in potovanje prijazno.

3. Velik Prostor: kovček je dovolj prostora za namestitev za Pare Krovu z zaščitno torbico.To vam prihrani težave z odstranjevanjem za Pare Krova primeru bi morali odstraniti slim primeru iz za Pare Kart.

4. Stabilen in Čvrst: najlon kavljem in zanke zapiralo, ki ga znotraj trdo lupino torbica ima za Pare Krova v mestu.Preprečuje za Pare Krova iz povzroča drift.Vgradne design, brez pritiska na palčko in gumbi pri zapiranju ohišja.

5. Ergonomska Oblika: Igralno konzolo kovček ergonomskim ročajem in ramenskim pasom, da za Pare Krova primeru enostaven za prevoz.Premium dvojne zadrge bi bilo enostavno, da dajo na in vzemite ven vse predmete.

Specifikacija: Predmet Vrsta: Igralno Konzolo Kovček

Material: Najlon, EVA

Barva: Črna

Združljiv za Pare Krova in Drugi Dodatki

Package Seznam: 1 x igralna Konzola kovček

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5