Opis

CIE Barva Razlika Prenosni Colorimeter Cena Informacije o Izdelku

To je posebej zasnovan, še posebej primerna za mala tip in druge posebne površine, površine za merjenje stroškovno učinkovitih natančnost kromatične meter.v Majhnih napravah, posebne dele, površino v barvi kakovosti površinskih odkrivanje prinaša veliko udobje za uporabnika.

Primer:

20 mm premer droga barve izdelkov iz plastičnih mas za zaznavanje;

Površina color high-end steklenici zaznavanja;

Varnost objektov, v konveksnih in konkavnih keramični naprave, itd....; Specifikacija

Model

LYWF30

Način Prikaza

CIELAB,CIELCH

Barva Razlika Formula

E*ab

Stanje Osvetlitve

CIE Priporočila:8/d

Vir Svetlobe

LED modra vzbujanje

Senzor

Photodiode array

Merjenje Kalibra

φ4mm/φ8mm/φ16mm Alternativa

Merilno Stanje

Opazovalec:CIE 10° Standardni opazovalec

Vir svetlobe: D50 D65 F11(TL84)

Vsebuje lahka pot:SCI SCE

Razpon Merjenja

L: 0 do 100

Ponovi Natančnost

E

Tabela Razlika

E

Merilni Interval

0.5 Sek.

Kapaciteta

Vrsta vzorca podatkov : 100 testiranja vzorca podatkov: 200

Jezikovni Vzorci

English/Poenostavljena Kitajščina

Baterije Čas Polnjenja

8 ur

Baterija

Li-ionska baterija, 5000 krat Merjenje Izdelek Učinki

Značilnosti:

Najbolj stabilen kromatične meter E

Merjenje najhitrejši kromatične meter :0.5 s

Realnem času, hitro, natančno in ne povzroča vizualno določanje položaja merilnih podatkov nihanja

Najbolj priročno kromatične meter: samodejni zagon popravek

Prave barve zaslona, bolj udobno

Varstvo okolja, manjša poraba energije instrumenta, večje zmogljivosti za litijeve baterije

Gumb in meni delovanja.Enostavno razumeti.Razumno ceno

Samodejno prikaže pristranskosti stopnjo barvne razlike o vzorca in standarda, vzorec

Praktično od povprečne način, neravne površine, lahko tudi ukrep

Barvno upravljanje kakovosti programske opreme, lahko analizo,izmenjavo barvno razliko in podatkov Informacije o Podjetju

Guandong LIYI Technology Co.,Ltd je visoko tehnologijo podprte proizvodnje usmerjeno podjetje, ki je specializirano za razvoj, proizvodnjo, trženje vseh vrst okoljskih opreme.Naše podjetje ima napredno tehnologijo, izkušeno tehnično upravljanje osebja ter učinkovite strokovne službe štabi, fine vodenja kakovosti in kot nalašč poprodajnih storitev sistema.

Naše podjetje se v glavnem proizvajajo simulirano okolje tester, plastike in gume tester itd.na vse vrste materialov, preizkušanje investicije.Proizvodnja baza se nahaja v državi, predelovalnih dejavnostih center Dongguan, guangdong, Kitajska.Liyi ukvarja s kupcem iz več kot 150 državah in regijah.Medtem pa smo se zavezali, da sodelujejo z različnimi trgovci v različnih državah in regijah z namenom ponuditi boljšo storitev.Naše poslanstvo je pomagati vsak stranke vzpostavitev testnih laboratorijih za zagotavljanje kakovosti svojih izdelkov.

Naše podjetje bo še naprej razvijala, inovacije in imejte vero.Združimo z mednarodnimi standardi preskušanja in posebne zahteve kupcev, ki lahko vzpostavijo nov banner v Kitajski testiranje industriji.

Pogosta VPRAŠANJA 1. Ste Proizvajalec?Ali vam je ponudba poprodajnih storitev?Kako lahko vprašam za to?In kako o garanciji?

Ja, mi smo tisti, poklicnih in največji Proizvajalec za Prilagojene Industrijske Sušilne Peči, toplozračne Peči, Laboratorijske Peči, vakuumske peči, Univerzalno Nateznega preskušanja pralni, Okoljske Klimatske komore, Žarilna peč itd.na Kitajskem .Vsak stroji nakup iz naše tovarne, je 12 mesecev garancije po pošiljko.Na splošno, ponujamo 12 mesecev, za BREZPLAČNO vzdrževanje.ob morju prevoz,smo lahko podaljša 2 mesecih za naše stranke.

Poleg tega, Če je vaša naprava ne deluje, nam lahko pošljete E-pošto ali pa nas pokličite bomo poskušali naše najboljše, da bi našli problem skozi najin pogovor ali za video klepet če neccesary.Enkrat smo potrdili, prišlo do težave, rešitev bo na voljo v roku 24 do 48 ur.

2. Kaj je dobavni rok?

Za naš standard za kavo, kar pomeni, normalno stroji, smo zalog v skladišču.Če ni v zalogi, običajno čas dostave je 15-20 delovnih dni po prejemu nakazila ( to je samo za naš standard stroji), Če ste ga je nujno treba, bomo izdelavo posebnih ureditev za vas.

3. Ali se strinjate prilagajanje storitev?Lahko imam svoj logotip na kavo?

Da, seveda.Smo lahko ne le ponuditi standard stroji, ampak tudi prilagojene stroji glede na vaše zahteve.In smo lahko tudi dal svoj logotip na stroju, kar pomeni, da nudimo OEM in ODM storitev.

4.Kako sem lahko namestite in uporabljajte stroja?

Ko ste naročili testiranje strojev, iz nas, vam bomo poslali delovanje video v angleškem jeziku s pomočjo E-pošte.

Večina naših stroj je opremljen s funkcijo celi del, kar pomeni, da je že nameščen, morate samo, da priključite napajalni kabel in začnite uporabljati.In, če je potrebno, vam lahko tudi pomagajo vam, da namestite vašem računalniku na spletnem mestu.Naše Storitve

V celotnem poslovnem procesu, nudimo Svetovalne Prodaje storitev.

1)Naročnik postopek poizvedovanja:

Razpravljali zahteve testiranja in tehnika podrobnosti, predlagal primerne izdelke za stranke, da dejanje potrdite.Nato navedemo najbolj primerni ceni glede na zahteve kupcev.

2)tehnični podatki prilagodite postopek:

Risanje, povezane z risbami, da potrdite s stranko za prilagojene zahtevam.Ponujajo referenčne photoes pokazati proucts videz.Nato, potrditev končne rešitve in potrditev končne cene s stranko.

3)Proizvodnje in dostave postopek:

Bomo proizvajajo stroje po potrjeni PO zahtev.Ponujajo photoes za prikaz proizvodnega procesa.

Ko končate proizvodnje, ponujajo photoes kupca, da jo ponovno potrdite s strojem.Nato naredite lastno tovarniško umerjanje ali tretje osebe, kalibracija(kot zahteve kupca).Preverite in preizkusite vse podrobnosti in nato poskrbi za pakiranje.

Dostavimo v potrjeni dobavni rok in o tem obvesti kupca.

4)Namestitev in poprodajnih storitev:

Določa namestitev teh izdelkov na področju in zagotavlja po-prodajno podporo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5