Opis

Roller Strani Krtačo Ogljikov Filter Mop Za Roborock S7 Maxv S7 Maxv Plus S7 Maxv Ultra G10S Pro Robot Vacuum Pribor sesalnik: filter se lahko uporablja za čiščenje vseh vrst prah in umazanijo, kot so golazen, umazanijo, nesnago, hišne živali, lase, itd.

Visoka kakovost izdelave: Naš filter je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je vzdržljiv in ima dolgo življenjsko dobo.

Priročno uporabo: Enostavno za uporabo in čiščenje, filter je mogoče enostavno odstraniti iz sesalnik.to je dober pomočnik za vaš dom čiščenje.

Ustvarjalno nadgradnjo oglje filter lahko odstrani prah in formaldehida globoko oglje, adsorpcije, pomaga, da odstranite PM2.5, bakterije in drugi virusi, učinkovito izboljšanje kakovosti zraka

Ta filter pomaga ohranjati naše gospodinjstvo iz prah, cvetni prah in plesni spore, za zmanjšanje prašnost dihanja zraka Primerna za Robot sesalnik za XiaoMi Roborock S7 MaxV Ultra/T7S/T8Plus G10

Barva: Kot Prikazano

Material: plastika

Vsebina Paketa:

2 x valjčne krtače

4 x oglje, filtri

4 x robčki

4 x stranski ščetke

1 x čiščenje krtačo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5