Opis

PC Težko Pokrivajo Primeru s Prenosnimi Posnetek Zaščitni Rokav Shockproof Neprepusten Anti Drop Pribor za Pokemon ITI Plus +

Funkcija:

1. Posebno: Pregledna zaščitna primeru izdelani posebej za Pokemon ITI Plus+, pravi stroj plesni odpiranje, natančno luknjo položaj, popolno prileganje.

2. Visoka Kakovost Materiala: materialu PC, trdo in odporno na praske, potresno odporne in anti drop, ki lahko bolje zaščitili vašo opreme in pridobijo višjo učinkovitost šok zaščita.

3. Prenosni Načrt: zaščitna torbica s sponko zasnove je mogoče vpeti v mnogih krajih, zaradi česar je enostaven za vas, da izvajanje in uporaba kadarkoli in kjerkoli.

4. Dostopnost: Rezerva za polnjenje luknje, zagotavljanje 360 stopnjo zaščite in dostop do vseh vrata, gumbi in funkcije, brezplačno, ne da bi odstranili zaščitni pokrov.

5. Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: PC

Barva: Prozoren

Uporablja model: primerna za Pokemon ITI Plus+2023 inteligentni modni dodatki

Velikost: 65x19mm/2.55x0.74inch

Teža: 8g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x zaščitni Pokrov

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5